}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Ανακοίνωση της Δημ. Παράταξης “Η πόλη της καρδιάς μας”

Ανακοίνωση της Δημ. Παράταξης “Η πόλη της καρδιάς μας”

Δελτίο τύπου

Δευτέρα 18-10-2021

Την προηγούμενη εβδομάδα η πόλη μας δοκιμάστηκε, όπως και όλη η χώρα, από την πρωτοφανή κακοκαιρία με εκτεταμένες βροχοπτώσεις. Στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα εκτός από την κακοκαιρία, δοκιμαστήκαμε για μία ακόμη φορά και από την ανυπαρξία της διοίκησης Βούρου και των άμεσων συνεργατών του. Οι εικόνες από τα παιδιά, στην κυριολεξία, να «δραπετεύουν», ακροβατώντας πάνω σε πρόχειρη γέφυρα που έφτιαξαν μόνα τους με τα θρανία, από το πλημμυρισμένο εσωτερικό του σχολείου έγιναν viral σε κάθε μορφής μέσου ενημέρωσης. Είδαμε για μία ακόμη φορά την οδό Σκρά να γίνεται κάτι μεταξύ ποταμού και λίμνης με άμεσο κίνδυνο των διερχόμενων. Στην οδό Κίρκης λίγο ακόμη και θα μπορούσε να κάνει κάποιος rafting. Μαρτυρίες που διαβάσαμε στα social media, από όλη την πόλη μαρτυρούν το μέγεθος της ανυπαρξίας και της επικινδυνότητας του Βούρου και των υποστηρικτών του.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του κ. Βούρου σε τηλεοπτική εκπομπή και μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα ότι ακόμη και μετά από τις δεκαπέντε και βάλε φορές που τις έχουμε δει αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι τα είπε στην πραγματικότητα. Ευτυχώς που είναι σε ζωντανή εκπομπή και δε θα μας βγάλουν «τρελούς». Εντυπωσιάστηκε, είπε, ο κ. Βούρος από το ευφάνταστο των παιδιών και την εικόνα παιδιών πάνω σε θρανία εν μέσω καταιγίδας με πλημμυρισμένο το σχολείο, να προσπαθούν να φύγουν αλλά επικίνδυνο δεν θα το έλεγε. Αυτές ακριβώς ήταν οι δηλώσεις του για τις εικόνες με το σχολείο. Τι να σχολιάσουμε και τι να πούμε για μια τέτοια δήλωση. Το μόνο που αυθόρμητα αναφωνήσαμε όταν το πρωτοακούσαμε είναι «Τι είπε ο άνθρωπος!». Έπειτα μας είπε ως δικαιολογία για τα έργα που δεν έχουν γίνει, την οικονομική στενότητα των Δήμων και την έλλειψη κονδυλίων από την κυβέρνηση. Ο κ. Βούρος που θέλει να χρεώσει τον Δήμο 3,7 εκατομμύρια ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό αντί για 1,1 εκατομμύρια ευρώ που λέει η τεχνική υπηρεσία, μας είπε ότι δεν έχει κονδύλια να κάνει έργο.

Το αποτέλεσμα είναι πως για μία ακόμη φορά νιώσαμε πόσο ανύπαρκτη και επικίνδυνη είναι η διοίκηση Βούρου και των αριβιστών που τον περιβάλλουν.         Δεν ξέρουμε που θα πάει αυτή η κατάσταση τα δύο χρόνια που απομένουν μέχρι την αλλαγή της διοίκησης, αλλά είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως έχουμε να κάνουμε με μία διοίκηση που δεν θέλει να διοικήσει αλλά να επιβιώσει και ένα δήμαρχο που τον έφεραν στην πόλη για συγκεκριμένη δουλεία και που μέχρι και σε αυτό απέτυχε.

.

Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

«Η Πόλη της Καρδιάς μας»

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

  • Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας
  • Κατεδαφίστηκε η «Στρούγκα»
  • Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2021
  • Συνέντευξη Ηλία Τάφα
  • Αποκαλύφθηκε η προτομή του Κ. Μελιγκώνη
  • Πλούσιο ρεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Νέα αποχώρηση από την συμπαράταξη Τομπούλογλου- Παπαλουκά

Με μια ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο facebook αποχώρησε σήμερα από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.