}
Αρχική / Slider / 6ος αγώνας δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων»

6ος αγώνας δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων»

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων»

 Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021 ο 6ος αγώνας δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων».

Στις 08:30 π.μ. οι αθλητές είχαν πάρει τη θέση τους για την εκκίνηση του αγώνα των 10χλμ, ενώ ακολούθησαν  οι μικροί δρομείς που έτρεξαν στη δική τους ειδικά διαμορφωμένη μικρότερη διαδρομή.

Η διαδρομή διήλθε από ιστορικά σημεία των δύο προσφυγικών Δήμων, εκεί που δημιούργησαν πολιτισμό και ιστορία οι ξεριζωμένοι.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο, την Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Σπύρο Μπερδέση.

Η επιτυχημένη διοργάνωση οφείλεται στην εξαιρετική συνεργασία των συνδιοργανωτών και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής – Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Νέας Ιωνίας, του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) και του ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και σε όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του αγώνα.

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

  • Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας
  • Κατεδαφίστηκε η «Στρούγκα»
  • Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2021
  • Συνέντευξη Ηλία Τάφα
  • Αποκαλύφθηκε η προτομή του Κ. Μελιγκώνη
  • Πλούσιο ρεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.