}
Αρχική / Slider / Δράσεις και πολλά χαμόγελα

Δράσεις και πολλά χαμόγελα

Ποικίλες δραστηριότητες και πολλά χαμόγελα απόλαυσαν τα 150 και πλέον παιδιά που συμμετείχαν φέτος στο πρόγραμμα θερινής – δημιουργικής απασχόλησης που οργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας και εκτέλεσε με μεγάλη επιτυχία επιτυχία το προσωπικό του Δήμου.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Φιλαδέλφειας και το 1ο Δημοτικό σχολείο Ν. Χαλκηδόνα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός ήταν η κάλυψη όλων των αναγκών αφού όλα τα παιδιά που έκαναν αιτήσεις συμπεριελήφθησαν στην δράση.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μια όμορφη γιορτή την οποία παρακολούθησε και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Κουτσάκης ενώ κοντά στα παιδιά βρέθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος με τον Αντιδήμαρχο Τάσο Κωνσταντινίδη. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά με την ευχή όλων να έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος με τον Αντιδήμαρχο Τάσο Κωνσταντινίδη

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.