}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / “Καρέ” ανανεώσεων για τη ΦΕΑ

“Καρέ” ανανεώσεων για τη ΦΕΑ

“Καρέ” ανανεώσεων για τη ΦΕΑ…

…Μετά την συμφωνία με τον Αλέξη Καρατζά στον πάγκο της ομάδας, η διοίκηση προχώρησε στις ανανεώσεις των Στεργιάκη, Καραλευθέρη, Λίτσου και Ζήρου.

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά με τέσσερις ανανεώσεις ξεκινάει ο σχεδιασμός της ΦΕΑ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο σύλλογος της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, πιστός στο μοντέλο που τον οδήγησε σε τέσσερις συνεχόμενες ανόδους θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν με το κράμα ταλέντου και εμπειρίας που τον έφτασαν από την Β’ ΕΣΚΑ στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών, δείχνοντας την διάθεση να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας.

Έτσι, την “κυανέρυθρη” φανέλα θα φορούν και τη σεζόν 2021-22 οι Αλέξανδρος Στεργιάκης (24χρ., 1μ.90εκ., Guard) και Λευτέρης Καραλευθέρης (22χρ., 1μ.80εκ., Guard). Αμφότεροι πρωταγωνιστές και παλιές “καραβάνες” της ομάδας που την οδήγησαν με την μαεστρία τους και το περίσσιο ταλέντο τους από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην Β’ εθνική.

Παράλληλα, στο ρόστερ θα παραμείνουν ο Χάρης Λίτσος (32χρ., 2μ.01εκ., Power Forward) και ο Γιάννης Ζήρος (24χρ., 1μ.94εκ., Guard). Ο πρώτος ήρθε στη ΦΕΑ πριν από δύο σεζόν από τη Νέα Ιωνία, όπου ουσιαστικά ήταν ένα εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του Νίκου Χατζηπανηγύρη, ενώ ο Ζήρος αποκτήθηκε πέρυσι ελεύθερος από τα Μελίσσια, με τα οποία αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική.

Στα τρία παιχνίδια που έδωσε η ΦΕΑ την σεζόν 2020-21, στον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής, απέναντι στον Αργοναύτη Τριγλίας (εντός), Παπάγου (εκτός) και ΝΕΟ Ληξουρίου (εκτός), οι τέσσερις προαναφερθέντες παίκτες της ήταν από τα… πρώτα βιολιά στην επίθεση. Ο Καραλευθέρης μέχρι την διακοπή ήταν πρώτος σκόρερ με 56 πόντους, δύο λιγότερους (54π.) είχε πετύχει ο Στεργιάκης, ο Λίτσος είχε 26 πόντους και ο Ζήρος 16.

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.