}
Αρχική / Slider / Ξεκίνησαν εργασίες για το νέο παιδικό σταθμό στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ξεκίνησαν εργασίες για το νέο παιδικό σταθμό στη Ν. Φιλαδέλφεια

Δελτίο Τύπου

Κατασκευή νέου βρεφονηπιακού/παιδικού σταθμού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν οι δειγματοληπτικές γεωτρήσεις για την εκπόνηση γεωτεχνικής μελέτης

 Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γ. Βούρου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ για την κατασκευή νέου βρεφονηπιακού/παιδικού σταθμού στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 5 Φεβρουαρίου 2021, περάσαμε στην φάση της υλοποίησης αυτού του πολύ σημαντικού για την περιοχή μας έργου.

Στο πλαίσιο του έργου ξεκίνησαν να υλοποιούνται δειγματοληπτικές γεωτρήσεις για την εξέταση του εδάφους, που είναι απαραίτητες για την γεωτεχνική μελέτη του νέου βρεφονηπιακού/παιδικού σταθμού.

Στο σημείο για να επιθεωρήσουν τις εργασίες βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας κ. Σωτήρης Κοσκολέτος και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ι. Μητρόπολης κ. Ιωάννης Λάζος.

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.