}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Πασχαλινή διανομή του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Πασχαλινή διανομή του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ολοκληρώθηκε η πασχαλινή διανομή του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η διανομή των προϊόντων στους 300 ωφελούμενους του Δήμου μας ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη 21/04. Εκτός  από τα προϊόντα και τα ήδη πρώτης ανάγκης που διανέμονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι συμπολίτες μας έλαβαν και πασχαλινά εδέσματα για το εορταστικό τους  τραπέζι.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο τόσο την Παρασκευή 23 Απριλίου, όσο και την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου δηλώνοντας σχετικά:

«Η κοινωνική πολιτική, η κοινωνική συνοχή, η εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού, η προσφορά στο συνάνθρωπό μας με λίγα λόγια, ήταν και παραμένει βασική μας προτεραιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που ανιδιοτελώς και ανώνυμα ενισχύουν αυτού του είδους τις δράσεις, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθή Παπακώστα, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για την εξαιρετική τους δουλειά σε όλες ανεξαιρέτως τις δομές μας. Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους τους συμπολίτες μας Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα».
Κατά την διανομή των προϊόντων τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας από τον  κορωνοϊό.

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.