}
Αρχική / Slider / Συλλυπητήρια για την απώλεια της υπαλλήλου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Συλλυπητήρια για την απώλεια της υπαλλήλου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Συλλυπητήρια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Η οικογένεια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θρηνεί για το χαμό της Βασιλικής Μαθιουδάκη. Η εκλιπούσα εργαζόταν στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και οι συνάδελφοί της, με ιδιαίτερη συγκίνηση εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους συγγενείς και τους οικείους της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/04/2021, στις 16:00 στο Κοιμητήριο Νέας Φιλαδέλφειας (Κόκκινος Μύλος).

Καλό σου ταξίδι Βασιλική.

Συλλυπητήρια της Δύναμης Πολιτών

Με λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της Διευθύντριας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ. Διορίστηκε ως Γεωπόνος στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας επί Δημαρχίας Σάββα Σταματιάδη όπου εργάστηκε με επαγγελματισμό για 30 χρόνια υπηρετώντας με επιτυχία από διάφορα πόστα φθάνοντας τον βαθμό της Διευθύντριας των υπηρεσιών Περιβάλλοντος – Πράσινου- Άλσους του ενιαίου Δήμου.

Η Βάσω Μαθιουδάκη διακρινόταν για τον ανιδιοτελή και ακέραιο χαρακτήρα της, την επιστημονική κατάρτιση στο αντικείμενο της, την συλλογική δουλειά της και το οργανωτικό της πνεύμα κυρίως όμως για το γεγονός ότι δεν δίσταζε να υπερασπιστεί με σθένος τις απόψεις της σε ζητήματα της υπηρεσίας προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της καθώς και σε όλους όσους εργάστηκαν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια. Θα την θυμόμαστε με σεβασμό.

 

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.