}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πόλη ζητά απαντήσεις για τη διαχείριση της πανδημίας από τον Δήμο

Πέρασαν τρεις μήνες περίπου από τότε που η δημοτική αρχή υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο της πόλης για την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού. Κι ενώ η διοίκηση επικαλείται κατά περίπτωση τα αποτελέσματα αυτών των τεστ, κανείς στην πόλη δεν γνωρίζει με ποια διαδικασία και με ποιο κριτήριο πραγματοποιούνται τα δωρεάν τεστ που πληρώνονται από το δημοτικό ταμείο, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει μια επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο.

Ως παράταξη έχουμε σταθεί με υπευθυνότητα απέναντι στη διαχείριση της πανδημίας κι έχουμε συμβάλει με εποικοδομητικές προτάσεις, αλλά δεν θα επιτρέψουμε στη διοίκηση Βούρου να χρησιμοποιεί την διαδικασία των δωρεάν τεστ ως μέσο μικρο-πολιτικής διαχείρισης.

Τέλος ως προς τα στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας θέλουμε να θέσουμε ένα απλό ερώτημα: Η διοίκηση του κ. Βούρου η οποία επαίρονταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν η εικόνα στην πόλη ήταν θετική, θα αναλάβει μερίδιο της ευθύνης για τη σημερινή εκτόξευση των κρουσμάτων, όταν όλοι οι χώροι ευθύνης του Δήμου είναι ανοικτοί συγκεντρώνοντας εκατοντάδες ανθρώπων χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας;

Διαβάστε επίσης

Νέα αποχώρηση από την συμπαράταξη Τομπούλογλου- Παπαλουκά

Με μια ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο facebook αποχώρησε σήμερα από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.