}
Αρχική / Slider / Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Συναντήσεις συνεργασίας με Συλλόγους

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Συναντήσεις συνεργασίας με Συλλόγους

Δελτίο Τύπου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Μία ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδος για το σύνολο της κοινωνίας. Μία δύσκολη περίοδος όμως και για τους συλλόγους της πόλης μας που λόγω των συνθηκών δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν τους στόχους τους και να παρουσιάσουν τα προγράμματα εκείνα που είχαν σχεδιάσει.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, η εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας (καθώς και υπεύθυνος υλοποίησης των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου) Ηλίας Γκρίντζαλης, ξεκίνησαν ένα νέο κύκλο επαφών με εκπροσώπους των πολιτιστικών – εθελοντικών συλλόγων της πόλης μας, παρουσιάζοντας και συζητώντας όλα εκείνα που έχουν σχεδιαστεί εν όψει των εορτών (Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς), αλλά και όλα όσα πρέπει να γίνουν το 2021, έτος με ιδιαίτερους συμβολισμούς για την πατρίδα μας, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με εκπροσώπους όλων των πολιτιστικών συλλόγων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Η Δημοτική μας Αρχή θεωρεί πως οι σύλλογοι αποτελούν όχι μόνο κύτταρο πολιτισμού, αλλά σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας. Η συνεργασία με τα μέλη τους κατά την διάρκεια της θητείας μας θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους του πολιτιστικού συλλόγου “Ανέμη”, του πολιτιστικού φυσιολατρικού επιμορφωτικού συλλόγου “ΟΑΣΗ – ΔΡΩΜΕΝΟ” και του συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.