}
Αρχική / Slider / Αιμοδοσία την Τετάρτη για την κάλυψη των αναγκών στη ΝΦ-ΝΧ

Αιμοδοσία την Τετάρτη για την κάλυψη των αναγκών στη ΝΦ-ΝΧ

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας  Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία  με τους  Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», καλούν τους συμπολίτες μας να δώσουν μήνυμα πρόληψης και ελπίδας συμμετέχοντας στη 12η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 και ώρες από 14:00 έως 19:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ., Λ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Νέα Φιλαδέλφεια).

 Κάθε μέρα που περνάει τα αποθέματα αίματος μειώνονται!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στο Δήμο μας!

Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και βοηθάμε  τους συνανθρώπους μας και τους συνδημότες μας. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

 Οι αιτήσεις συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία παρακαλούμε να σταλούν στο  email της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο Δημοτικό κτίριο Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος) μέχρι 10/11/2020.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της υπηρεσίας  με την κα Βουιδάσκη Χρύσα ή την κα Μαρκοπουλιώτη Μοιράνια.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-2518875, 210-2532047 (εσωτ.306).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.