}
Αρχική / Slider / Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Στις 22/7 πραγματοποιήθηκε στο ΠΠΙΕΔ, η 11η Εθελοντική Αιμοδοσία της κοινής Τράπεζας Αίματος ΔΗΜΟΥ ΝΦΝΧ & ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας. Σκοπός, η ενίσχυση του αποθέματος μονάδων αίματος για τις ανάγκες των συμπολιτών.

Στο πλαίσιο της υποστήριξής μας προς στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ της ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΝΦ, προσφέραμε στις 5/9 ένα κιβώτιο ελαιόλαδο και πέντε κιβώτια ζυμαρικά, για τις ανάγκες σίτισης των απόρων συμπολιτών μας, καθώς επίσης και οικονομική ενίσχυση 90€ στη μνήμη εκλιπόντων Εθελοντών και φίλων του Συλλόγου.

Στις 19/9 παραδώσαμε στο πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο, τέσσερα κιβώτια σχολικά είδη (ντοσιέ, τετράδια, ιχνογραφίες, ξυλομπογιές κλπ) συμβάλλοντας στο κάλεσμα του Δήμου για συμμετοχή στη δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, στην οποία συμμετείχε από κοινού με 60 Δήμους της Αττικής.

Σύλλογός μας παρέδωσε στις  24/9 στο παλαιό Δημαρχείο ΝΧ, οκτώ κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης (σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες, κουρτίνες, πάπλωμα, γυναικεία ρούχα κ.α.) υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Δήμου για συνδρομή στους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις πλημμύρες στην Καρδίτσα. Τα ως άνω προσφερόμενα είδη προμηθευτήκαμε με δαπάνη του Ταμείου μας, και με την επιπλέον συμμετοχή Εθελοντών του Συλλόγου μας.

Ολοκληρώθηκε η πυροφύλαξη του Άλσους για το φετινό καλοκαίρι, το οποίο κύλησε ομαλά. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του Δημάρχου που συμμετείχαν στις περιπολίες, και τη βοήθεια που προσέφεραν στους Εθελοντές με τις γνώσεις της εκπαίδευσής τους από το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.