}
Αρχική / Slider / 190.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για τις παιδικές χαρές του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

190.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για τις παιδικές χαρές του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Νέα Φιλαδέλφεια, 01/10/2020

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου του Υ.Π.ΕΝ., προκειμένου να συζητήσει και να λάβει απόφαση για το θέμα: Ένταξη έργων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση», σε συνέχεια των με αριθμ. πρωτ. 7035/02-12-2019 και κωδικό «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ 2019» και με αριθ. πρωτ. 2897/29-06-2018 και κωδικό «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ-2018» Προσκλήσεων του Πράσινου Ταμείου.

Μεταξύ των προτάσεων που συζητήθηκαν ήταν και η με αριθμ. πρωτ. 004138/25-6-2020 πρόταση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πράσινου Ταμείου με τίτλο «Προμήθεια οργάνων παιδικής χαράς παίδων και χώρων άθλησης για ανάγκες του Δήμου».

Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε την ένταξη της πρότασης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνολικού προϋπολογισμού 188.445,00 € στο συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς μετά την επιδότηση μέχρι του ποσού των 50.000 ευρώ για εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης του δικτύου πυροπροστασίας του άλσους, εγκρίνεται από το Πράσινο Ταμείο μέσα σε λίγους μήνες μία ακόμη πρότασή μας, που αφορά αυτή την φορά, παιδικές χαρές και χώρους άθλησης της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλο αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την έως σήμερα γόνιμη συνεργασία μας. Όπως επανειλημμένως έχω τονίσει στόχος της Δημοτικής μας Αρχής είναι να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ για έργα και δράσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Μαζί με τους συνεργάτες μου συνεχίζουμε και εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε τα αποτελέσματα όλης αυτής της σημαντικής και απαραίτητης προεργασίας να γίνουν τους προσεχείς μήνες ορατά στους συμπολίτες μας“.

                                                                                                                                                                                                Από το γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.