}
Αρχική / Slider / Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία του Δήμου

Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία του Δήμου

Συγκινητική ήταν σήμερα η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην πρόσκληση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας για  έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία ώστε να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid – 19. Η δράση έγινε σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι συγκεντρώθηκαν 140 φιάλες αίματος και η αιμοληψία παρατάθηκε χρονικά για να σταματήσει τελικά, λόγω ανάγκης αποχώρησης των αιμοληπτριών. Οι συμπολίτες μας προσέρχονταν κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού για λόγους υγιεινής, κανείς όμως δεν δυσανασχέτησε και όλοι τήρησαν τις σχετικές οδηγίες στην αναμονή έξω από το ΠΠΙΕΔ.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανθή Παπακώστα, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου καθώς και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας και την ΑΕΚ.

Μεγάλη συμμετοχή
Η κ. Καρακούλη από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας
Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος
Η Αντιδήμαρχος Ανθή Παπακώστα

 

Η Αντιδήμαρχος Ανθή Παπακώστα, ο Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ Χρ. Κοπελούσος και ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος τηρώντας όλες τις προφυλάξεις
Ενεργή η συμμετοχή και της οικογένειας της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ίβιτς έδωσε και αυτός αίμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.