}
Αρχική / Events στη Φιλαηδόνα / Γκολ και στην Διασκέδαση από τον ΑΤΤΑΛΟ

Γκολ και στην Διασκέδαση από τον ΑΤΤΑΛΟ

Με πλήθος κόσμου (300 και πλέον άτομα)  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο ”Γοργόνα”, ο χορός του Αττάλου. Με τον ενθουσιασμό και την χαρά των παιδιών να περισσεύουν, με τον Βασίλη Μητρόπουλο και την Σάσσυ Τσεντούρου να κρατάνε την πίστα γεματη και το κέφι στο ζενίθ, η εκδήλωση, μπορεί να χαρακτηριστεί ως άκρως επιτυχημένη. Απ όλα είχε ο μπαξές, βραβεύσεις, τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά, λαχειοφόρο αγορά, υπέροχο φαγητό και πολύ, πολύ χορό. Είναι βέβαιο, οτι το ετήσιο αυτό ”αντάμωμα διασκέδασης” της οικογένειας του Αττάλου, αποτελεί πλεόν, εκδήλωση ορόσημο για την κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετοί επώνυμοι Φιλαδελφειώτες και μή, όπως: ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης, Δημήτρης Κανταρέλης, Ηλίας Τάφας, Χρήστος Γρετζελιάς και Τάσος Κωνσταντινίδης, ο επικεφαλής της παράταξης ”Ξανά Μαζί” Παντελής Γρετζελιάς, ο επικεφαλής της παράταξης ”Η Πόλη της Κάρδιας μας” Χάρης Τομπούλογλου, Η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Αλυμάρα, ο Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ Χρήστος Κοπελούσος, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Μπερδέσης και Θάνος Λέκκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Αναγνώστου,Τάκης Αθανασόπουλος, Αλέκος Γούλας και Γιάννης Ουσταμπασίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Μεταμόρφωσης Νικολέττα Πατέλη ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας Σωτήρης Σκευοφύλαξ η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νάγια Αγοραστού, η Τοπικοί Σύμβουλοι Αγγελική Σουλτζή και Χαρά Δαρσακλή, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Αθηνών Στυλιανός Ευστρατίου, η Πρόεδρος της ΦΕΑ Ελένη Νικολέττου, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Ιωνίας Φώντας Μπουσούς, ο Πρόεδρος των Αντιοχειτών Γιάννης Ντογαντζής, και ο εκπρόσωπος της θεατρικής σκηνής ”Ονειρωδοί” Γιάννης Ιντζεγιάν.

Από την οικογένεια του Αττάλου το παρόν έδωσαν: ο Πρόεδρος Γιάννης Τζέλης, ο Αντιπρόεδρος  Δημήτρης Κουλούρης, ο Γεν. Γραμματέας Μιχάλης Μαράκης, ο Γεν. Αρχηγός Σόλωνας Τζέλης, η ταμίας Έφη Σαρρή, τα μέλη του Δ.Σ. Αλέκος Δράκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κυριάκος Κουρουπάκης, Στέλιος Μπαριάμης και Γιάννης Σύρος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Παναγιώτης Καλαιτζίδης, οι προπονητές της Ακαδημίας Γιώργος Χασάπης, Κώστας Παραράς και Τάσος Μποζινάκης, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας Μανώλης Λύγκος, Κώστας Βάσος, Ανδρέας Χρόνης, Σταύρος Παναγιωτάκης, Φίλιππος Κουλούρης, Γιώργος Κοντής, Χρήστος Ντούλας, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος και φυσικά μεγάλος αριθμός από Αθλητές της Ακαδημίας με του Γονείς τους που έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην γιορτή.

Η Διοίκηση του ΑΟΝΦ ”ΑΤΤΑΛΟΣ” ευχαριστεί όσους με την παρουσία τους συνετέλεσαν στο να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση και εύχεται σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.