}
Αρχική / Slider / Ιδανικός προορισμός για όλα τα γούστα.

Ιδανικός προορισμός για όλα τα γούστα.

Η παραλία της Αγίας Άννας (Αγκάλη) είναι ένα γραφικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας περίπου 1 ώρα απο την Χαλκίδα (μόλις 20’ από τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο), η οποία προβάλει στα γαλάζια νερά του Αιγαίου.
Eίναι η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία της Εύβοιας (7km). Η θάλασσα είναι βαθειά, ο βυθός έχει άμμο, ενώ η παραλία έχει ψιλή άμμο, βοτσαλάκι και βότσαλο (ανάλογα με την περιοχή).
Η παραλία είναι οργανωμένη σε αρκετά σημεία αλλά είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει πάντα χώρος για όλους.

Αποτελεί προορισμό ξεκούρασης και χαλάρωσης όπου η πλούσια βλάστηση χάνεται στα νερά της με μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας μια εικόνα μαγική.
Το γραφικό της πλακόστρωτο δεν θα σας αφήσει αδιάφορους για μια βόλτα περίπου 1,5 χλμ ενώ ο ήχος του κύματος υπόσχεται να σας γαληνέψει και να σας κάνει αμέσως να την αγαπήσετε…
Η εικόνα αυτή και η προτροπή για χαλάρωση δεν θα πρέπει να αποτρέπει τον επισκέπτη που έχει επιθυμία για πιο έντονες βραδινές δραστηριότητες ο οποίος μπορεί να τις ικανοποιήσει στα Clubs και στα διάφορα cafe-bars που διαθέτει δίπλα στο κύμα! Η μπυραρία “Βινύλιο” προσφέρει 60 ετικέτες μπίρας και το cafe-bar “Remezzo” και το summer club “Σείριος” μαζεύουν καθημερινά τον περισσότερο κόσμο, από το πρωί στις ξαπλώστρες μέχρι τα ξημερώματα στην μπάρα, για καθαρό ποτό και δροσιστικά coctails. Και κάθε εβδομάδα το καλοκαίρι διοργανώνουν live events.

Μεγάλος αριθμός ενοικιαζόμενων δωματιών και ξενοδοχειακών καταλυμάτων μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση και κάθε πορτοφόλι. Οι ιδιοκτήτες τους υπόσχονται να σας κάνουν να την επισκεφτείτε ξανά!
Τα θαλασσινά και τα φρέσκα ψάρια θα σας προσφέρουν μια πανδαισία γεύσεων στα μεζεδοπωλεία και εστιατόρια της περιοχής. Θα βρείτε και πολλά εστιατόρια με επιλογές κρεατικών καλύπτοντας έτσι κάθε γαστρονομική σας επιθυμία. Δοκιμάστε τις xx-large μερίδες στο ιταλικό “Santa Anna” και τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά στην “Τράτα” (είναι ψαράδες οι άνθρωποι).
Η παραλία της Αγίας Αννας έχει 200 μονίμους κατοίκους που φτάνουν τους 5000 την υψηλή περίοδο. Στις ανάγκες τους συνδράμουν mini markets, καταστήματα ψιλικών καθώς και 2 φούρνοι και κρεοπωλείο, τα οποία θα αποκαταστήσουν και για σας σχεδόν κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια των πολυήμερων ή ολιγοήμερων διακοπών σας.


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.