}
Αρχική / Slider / Τέλος ο Ουσταμπασίδης από το Ξανά Μαζί

Τέλος ο Ουσταμπασίδης από το Ξανά Μαζί

Με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο υπ. Δήμαρχος Παντελής Γρετζελιάς, ανακοινώνει την ομόφωνη διαγραφή του Γιάννη Ουσταμπασίδη από τον συνδυασμό Ξανά Μαζί.

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ακολούθησε άλλο δρόμο την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, στηρίζοντας τον Άρη Βασιλόπουλο, σε αντίθεση με την απόφαση του συνδυασμού του που ήταν η στήριξη του Γιάννη Βούρου, ο οποίος τελικά εκλέχθηκε Δήμαρχος με μεγάλη διαφορά.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού Ξανά Μαζί, στην οποία θα δίδονται περισσότερες εξηγήσεις για τους λόγους διαγραφής του Γιάννη Ουσταμπασίδη.

 

 

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

One comment

  1. Τον προμόταραν εδώ και ένα χρόνο περίπου, τον βοήθησαν να πιάσει το 17% αφαιρώντας κρίσιμες έδρες από άλλους συνδυασμούς (κυρίως του Βούρου) και τώρα κράζουν που εξαιτίας του η νέα δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί μαζί του αφού Τομπούλογλου και Βασιλόπουλος εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να συνυπολογιστούν ως εναλλακτικές. Ας ζητήσουν τουλάχιστον ένα συγγνώμη από τους ψηφοφόρους τους και να αφήσουν τη νέα δημοτική αρχή να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Η πόλη δεν αντέχει άλλη παραπολιτική. Εργα χρειάζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.