}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Πως σχολιάζουν το αποτέλεσμα Βασιλόπουλος και Τομπούλογλου

Πως σχολιάζουν το αποτέλεσμα Βασιλόπουλος και Τομπούλογλου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ευχαριστούμε θερμά τους 6.339 συμπολίτες μας, που μας έδωσαν το ποσοστό του 45% στις σημερινές εκλογές. Ο λαός της πόλης μας, έστω και με την πρωτοφανή αποχή του 55%, επέλεξε τον κ. Βούρο για δήμαρχο την επόμενη 4ετία. Σεβόμαστε απόλυτα το αποτέλεσμα της βούλησης των πολιτών και συγχαίρουμε τον κ. Βούρο για την εκλογή του.

Ως Δύναμη Πολιτών, με επικεφαλής τον Άρη Βασιλόπουλο, δώσαμε έναν έντιμο, υπερήφανο, αλλά και άνισο αγώνα απέναντι σε συνθήκες αδιαφανών συνδιαλλαγών, πιέσεων και ανίερων συμμαχιών. Απέναντί μας βρέθηκε ένας πρωτοφανής συνασπισμός του κατεστημένου και επιχειρηματικών συμφερόντων εντός και εκτός πόλης.

Η επόμενη μέρα για την πόλη μας θα είναι διαφορετική. Ως Δύναμη Πολιτών, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, προασπίζοντας τα συμφέροντα των πολλών, της ποιότητας ζωής στην πόλη μας και υπερασπίζοντας το άλσος μας, που ετοιμάζουν ήδη να διαθέσουν για «επιχειρηματική αξιοποίηση».

Την 1η Σεπτεμβρίου παραδίδουμε ένα Δήμο με πολύ λιγότερα χρέη, με υψηλά ταμειακά διαθέσιμα, μα κυρίως με δρομολογημένα μεγάλα έργα υποδομών που δεκαετίες είχε ανάγκη η πόλη μας. Η παράταξή μας θα συνεχίσει το άνοιγμά της στην κοινωνία, θα προχωρήσει στην αυτοκριτική της, μα κυρίως θα δώσει τον αγώνα για την αξιοπρέπεια αυτής της πόλης και των κατοίκων της μέσα και έξω από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που ποτέ δεν δόθηκαν. 
Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ

Ο λαός της πόλης μας εξέλεξε σήμερα Δήμαρχο τον κ.Γιάννη Βούρο, τον οποίο και συγχαίρω, ως οφείλω, για την εκλογή του. 
Πραγματικός όμως νικητής είναι η πρωτοφανής αποχή, η οποία έφτασε σήμερα το 52,56%!
Η “Πόλη της Καρδιάς μας” τιμήθηκε από 2,333 συνδημότες μας, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
Όλοι γνωρίζουν τον συστηματικό πόλεμο λάσπης που προσωπικά δέχτηκα, τόσο από ορισμένα πολιτικά πρόσωπα του ιδεολογικού μου χώρου, όσο και από γνωστά συμφέροντα εξωθεσμικών παραγόντων! 
Στην επαναληπτική εκλογή της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 επιλέξαμε ως δημοτική παράταξη και προτείναμε την “κατά συνείδηση ψήφο”, ως την πιο έντιμη και καθαρή πολιτική στάση. 
Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με τις 4 έδρες που διαθέτουμε, θα προασπίσουμε αποκλειστικά, στον βαθμό που μας αναλογεί, τα συμφέροντα της πόλης μας και των ανθρώπων της, το Άλσος μας, την δημοκρατική λειτουργία και παράδοση του Δήμου μας.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η σημερινή απόφαση του λαού, που είναι απόλυτα σεβαστή, να αποδειχτεί ορθή και να αποφευχθούν τα τραγελαφικά φαινόμενα που ζήσαμε όλοι την περίοδο 2011-2014 επί δημαρχίας της κ.Έφης Γαϊτανά, με πρωταγωνιστές τότε γνωστά πρόσωπα που και σήμερα ορισμένα πλαισιώνουν ή στηρίζουν τη νέα δημοτική αρχή.
Η Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα είναι η πόλη που γεννηθήκαμε, ζούμε, αγαπάμε και υπηρετούμε!
Είναι και θα είναι η “Πόλη της Καρδιάς μας”.
Συνεχίζουμε!!!

 

 


Διαβάστε επίσης

Νέα αποχώρηση από την συμπαράταξη Τομπούλογλου- Παπαλουκά

Με μια ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο facebook αποχώρησε σήμερα από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.