}
Αρχική / Slider / Εξασφαλίστηκε πλειοψηφία στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Γιάννη Βούρο;

Εξασφαλίστηκε πλειοψηφία στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Γιάννη Βούρο;

Ανακοίνωση και δήλωση στήριξης της παράταξης “Πολιτών Πολιτεία” του Γιάννη Βούρου, δημοσιοποιήθηκαν από τον Παντελή Γρετζελιά (Ξανά Μαζί) και Χρήστο Κοπελούσο (Τώρα). Ταυτόχρονα οι δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι ευχαριστούν τους συμπολίτες μας που τους τίμησαν με την ψήφο τους την πρώτη Κυριακή.

Ένα ακόμα, μετεκλογικό, πλειοψηφικό ρεύμα δημιουργείται στο πρόσωπο του Γιάννη Βούρου, ο οποίος καταφέρνει να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής στήριξη, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής, από την Νέα Δημοκρατία, την παράταξη Γρετζελιά (17,49%) και την παράταξη Κοπελούσου (3,62%). Η “Λαϊκή Συσπείρωση” (7,99%) κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν Άκυρο ή Λευκό και η παράταξη του Τάσου Κωνσταντινίδη (5,37%) να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Σημαντικότερο όμως όλων αυτών είναι ότι ο Γιάννης Βούρος με την στήριξη των παραπάνω, εξασφαλίζει και την απαιτούμενη πλειοψηφία (17) στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Βούρος έχει εκλέξει 10 Δημοτικούς Συμβούλους, ο Παντελής Γρετζελιάς 6 Δημοτικούς Συμβούλους και ο Χρήστος Κοπελούσσος 1 Δημοτικό Σύμβουλο.

Βέβαια ο Γιάννης Βούρος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι θα σεβαστεί, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος, τις απόψεις όλων των παρατάξεων και είναι ανοιχτός σε συνεργασίες με όλους όσους επιδιώκουν το καλό της πόλης. Σε αυτή τη βάση δεν αποκλείονται και άλλες συνεργασίες πριν ή και μετά την ανάληψη καθηκόντων.

Σε κάθε περίπτωση η δημιουργία επαρκούς πλειοψηφίας, από τον έτερο των υποψηφίων Άρη Βασιλόπουλου δεν φαίνεται να είναι εφικτή.

 

 


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.