}
Αρχική / Slider / Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ (φωτορεπορτάζ) update

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ (φωτορεπορτάζ) update

Με την φράση «Γιάννη Βούρο μίλησε στην πόλη σου» κάλεσε στο βήμα της μεγαλύτερης συγκέντρωσης που έχει γίνει στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνα, ο υπ. για το Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίτζαλης, τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πολιτών Πολιτεία».

Συγκινημένος ο Γιάννης Βούρος κράτησε τους τόνους σε πολιτισμένο επίπεδο, ακόμα και δυο μέρες πριν τις εκλογές, χωρίς όμως να διστάσει να κατακρίνει τον Παντελή Γρετζελιά για την άσχημη τακτική των συκοφαντιών που ακολουθεί και τον Άρη Βασιλόπουλο για την αθέτηση της συμφωνίας της διαπαραταξιακής επιτροπής (είχε συμφωνηθεί να μην κρεμαστούν πανό και αφίσες). Μίλησε για την εμπιστοσύνη που έχει στους πολίτες ώστε να μπουν στο περιθώριο άνθρωποι που έχουν προσβάλει την πόλη και να αναδείξουν μια ισχυρή Δημοτική Αρχή με πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους ώστε να διοικηθεί απρόσκοπτα ο Δήμος και να μην είναι αναγκασμένη η διοίκηση να κάνει εκπτώσεις.

Ανάλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του και παρουσίασε τους 78 υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους μεταξύ των οποίων υπάρχουν ικανότατοι πολιτικοί και νέα πρόσωπα ικανά να ασκήσουν πολιτική. Είναι η σύνθεση που ζητά ο νόμος πριν την αναγκαστική μετεκλογική συνεργασία καθώς προέρχονται από όλες τις πολιτικές παρατάξεις και από πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς των προηγούμενων εκλογών.


Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.