}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Μεγάλη προσέλευση στην κεντρική ομιλία του Τάσου Κωνσταντινίδη

Μεγάλη προσέλευση στην κεντρική ομιλία του Τάσου Κωνσταντινίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, 23/5/2019

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΤΑΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και πολλών γνωστών προσωπικοτήτων της πόλης μας έλαβε χώρα εχθές, 22 Μαΐου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργασία-σύνθεση-προοπτική» και υποψηφίου Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Τάσου Κωνσταντινίδη. Στην ομιλία του ο Τάσος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε διεξοδικά στην ευκαιρία που ανοίγεται στις εκλογές αυτές για την πόλη μας να τιμωρηθεί το παλιό και φθαρμένο πολιτικό κατεστημένο και η απερχόμενη Δημοτική Αρχή που απέτυχε να προσφέρει όσα άξιζε η πόλη. Ζήτησε επίσης να υποστηριχθεί ο μόνος πραγματικά νέος, άφθαρτος και ανεξάρτητος από κομματικές ή άλλες δεσμεύσεις συνδυασμός της ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ που αποτελείται από ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά δημότες αυτής της πόλης με επαγγελματική εμπειρία, συμμετοχή στα κοινά και στους συλλόγους του Δήμου και διάθεση προσφοράς για την πόλη μας.

Την εκδήλωση της «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» εκτός από πλήθους κόσμου, τίμησαν με την παρουσία τους η κα Αντωνία Καρκάνη-Αναγνώστου δημοτική σύμβουλος του Δήμου μας, η κα Νίκη Καβακοπούλου πρώην αντιδήμαρχος, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ο κ. Ιωάννης Τζέλης Πρόεδρος του ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ, ο κ. Μιχάλης Μαράκης Γ. Γραμματέας του ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ, ο κ. Χαράλαμπος Μπόβος Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων, ο κ. Κωνσταντίνος Κυριαζής Πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών, η κα Μάρω Τσιλιμπάρη Πρόεδρος του Συλλόγου «Πολιτιστική Αναγέννηση», η κα Φωτεινή Βόκολου μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών, η κα Μαίρη Κουτσουμπού π. μέλος του Δ.Σ. του Παναττικού Συνδικάτου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΤΕΒΕ, ο κ. Νικηφόρος Κορρές υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Αχαρνών με τον Συνδυασμό «Αχαρνές ξανά».

Σύντομες παρεμβάσεις έκαναν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ (με αλφαβητική σειρά) Ιλιάδα Βλαχοπούλου, Αλέκος Γούλας, Σπύρος Καβακόπουλος, Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Στέλιος Μπαριάμης, Ιωάννης Ντογαντζής και Νικόλαος Τσορβάς.

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε μια μουσική έκπληξη που είχε προετοιμάσει ο συνδυασμός ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ με την επιμέλεια του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Νίκου Θεοδωρόπουλου, με τη φιλική συμμετοχή της εξαίρετης ορχήστρας του Λάκη Ορφανίδη που κράτησε συντροφιά για αρκετή ώρα στον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση. Την ορχήστρα πλαισίωσε με την υπέροχη φωνή της και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λουκία Κυριαζή.

Η ομιλία του Τάσου Κωνσταντινίδη

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας.

Είναι για εμάς μεγάλη τιμή και χαρά λίγες ημέρες πριν την Κυριακή της 26ης Μαΐου να σας έχουμε κοντά μας. Η παρουσία σας εδώ σήμερα είναι ακόμα μια μεγάλη βοήθεια για μας. Μια σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης στην προσπάθειά μας που ξεκίνησε επίσημα στις 18 Νοεμβρίου στο ΠΠΙΕΔ με τη διακήρυξη των αρχών της παράταξής μας και κορυφώνεται σήμερα.

Φίλες και φίλοι, η προσπάθειά μας να κάνουμε τη διαφορά στην πόλη από το παλιό και χιλιοφορεμένο τοπικό πολιτικό κατεστημένο και να διεκδικήσουμε ξανά την ελπίδα και την προοπτική για τον Δήμο μας δεν ήταν εύκολη. Το πλεονέκτημά μας, ότι δηλαδή είμαστε νέοι στα πολιτικά πράγματα του τόπου, ότι δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, ότι είμαστε πολιτικά και ηθικά άφθαρτοι, ότι δεν έχουμε δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, ότι εκφράζουμε το νέο σε σύγκριση με το παλιό, ταυτόχρονα φάνηκε σε κάποιες στιγμές ως μειονέκτημα. Και αυτό γιατί εμείς δεν είχαμε ούτε τη στήριξη κομμάτων, ούτε τη βοήθεια μεγάλων οικονομικών παραγόντων, ούτε απόθεμα χρήματος από την ενασχόληση με την πολιτική, όπως άλλοι, και συνεπώς δεν διαθέταμε τα ίδια μέσα που είχαν άλλοι συνδυασμοί. Αυτό το «μειονέκτημά μας» (εντός εισαγωγικών) όμως, το μετατρέψαμε σε πλεονέκτημα! Δουλέψαμε μόνοι μας και παρουσιάσαμε το ομορφότερο εκλογικό κέντρο όλων, δουλέψαμε μόνοι μας και ετοιμάσαμε ένα λιτό αλλά εύχρηστο και ιδιαίτερα λειτουργικό περίπτερο. Το μοναδικό από όλα που είναι ανοικτό στον κόσμο πρωί-βράδυ, σαν ανοιχτή αγκαλιά ή σαν πρόσκληση για διάλογο και επικοινωνία. Όχι κλειστό και περιχαρακωμένο, σαν να φοβάται τον κόσμο και την επαφή με αυτόν. Δουλέψαμε μόνοι μας και οργανώσαμε τις προεκλογικές μας συγκεντρώσεις χωρίς δαπανηρές και εντυπωσιακές παραγωγές.

Με αυτόν τον τρόπο δείξαμε και δείχνουμε στον κόσμο ότι δεν χρειάζεται να είσαι εξαρτημένος ή να έχεις από πίσω σου ισχυρούς υποστηριχτές για να επικοινωνήσεις με τους δημότες και να κάνεις μια έντιμη και ελπιδοφόρα προεκλογική εκστρατεία. Δείξαμε και δείχνουμε στον κόσμο ότι μπορείς να κάνεις τη διαφορά, εφόσον το πιστεύεις, έχεις διάθεση και όρεξη να προσφέρεις στην πόλη σου, έχεις επαγγελματική εμπειρία και πείρα συμμετοχής στα κοινά, και το κυριότερο, εφόσον είσαι πραγματικά ανεξάρτητος και αδέσμευτος από υποχρεώσεις που απαιτούν μετεκλογικά εξόφληση.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

η προεκλογική εκστρατεία σε λίγο τελειώνει. Για την πόλη μας θα αρχίσει σε λίγες ημέρες μια νέα εποχή. Για να δούμε λοιπόν ποια μπορεί να είναι αυτή και τι θέλουμε για την πόλη μας. Θέλουμε το παλιό και κουραστικό για την πόλη πολιτικό κατεστημένο να επανακάμψει ισχυρό και με όρεξη να καλύψει το χαμένο χρόνο; Γνωρίζουμε ότι το παλιό εκφράζεται με πολλούς τρόπους από τους άλλους συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο σας.

Το παλιό εκφράζεται κατ’ αρχάς από την πρόταση μιας υποψηφιότητας που δεν έχει σχέση πλέον με την πόλη, που έπαψε να είναι ζωντανό τμήμα της πόλης τις τελευταίες δεκαετίες. Η πρόταση αυτή, έχοντας σημαντικές υποστηριχτικές δομές, λειτούργησε ως μαγνήτης για το μεγαλύτερο μέρος των παλαιών πολιτικών. Αυτή η τελευταία φράση τα λέει όμως όλα. Των παλαιών πολιτικών…  Αυτό ακριβώς είναι και το μειονέκτημά της. Δεν είναι φρέσκια πρόταση. Στηρίζεται στο παλιό επειδή είναι γνωστό. Σαν να λέει , επειδή κάποτε με ψήφισες, τώρα θες δεν θες θα με ξαναψηφίσεις. Και ας μη λέω τίποτα νέο.

Το παλιό εκφράζεται επίσης και από άλλες προτάσεις. Υπάρχει συνδυασμός που στηρίζεται ουσιαστικά στην ανάμνηση άλλων εποχών, όταν το χρήμα έρεε άφθονο. Αλλά και οι διορισμοί ήταν άφθονοι επίσης… Τότε τα έργα ήταν πολλά, αλλά πολλά ήταν και τα κέρδη των εργολάβων. Νομίζουμε ότι όλοι καταλαβαίνουμε πως οι εποχές αυτές πέρασαν οριστικά. ¨Όπως και οι εποχές που ένας έκανε τα πάντα.

Επίσης το παλιό και φθαρμένο εκφράζουν και άλλοι, που όπως έχω ξαναπεί επενδύουν στην αμνησία μας. Ελπίζω να μην αποδειχθούμε λαός λωτοφάγων. Η ιστορία του καθενός δεν μπορεί να διαγραφεί. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Δυστυχώς, όμως, και αυτό είναι επίσης μεγάλη απογοήτευση, το παλιό εκφράζει και η απερχόμενη δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου. Και το χειρότερο είναι ότι εκφράζει το παλιό, ενώ αναδείχθηκε με την επίκληση του νέου, του αριστερού, αυτού που θα φέρει τη διαφάνεια στο Δήμο. Και τι έφερε;  Αλαζονεία, αμετροέπεια, ασέβεια και αγένεια σε αντιπάλους ή σε όσους δεν προσχωρούν στην ομάδα και όπως κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή που φεύγει οι ίδιοι οι πρώην σημαντικοί συνεργάτες της, αδιαφάνεια, υπερτιμολογήσεις σε δημοτικές δράσεις και περίεργη συμπεριφορά απέναντι σε οφειλέτες του Δήμου. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί πολλά έτη, π.χ., βασικός συνεργάτης και κομβική επιλογή του απερχόμενου Δημάρχου, τον κατηγορεί ότι έχει εγκαταστήσει έναν ολοκαίνουργο μηχανισμό διαπλοκής στον Δήμο και ελάχιστοι ενοχλούνται. Ακόμα και από τους αντιπάλους συνδυασμούς. Αυτό και αν είναι περίεργο… Αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Μπορεί να σας βοηθήσει στην τελική επιλογή σας…

Η απερχόμενη δημοτική αρχή, όμως, είναι υπεύθυνη και για κάτι άλλο. Για το γεγονός ότι η πόλη δεν αναπτύχθηκε, όπως μπορούσε. Με φιλική την Περιφέρεια και την Κεντρική Διοίκηση, ο Άρης Βασιλόπουλος έκανε πολύ λίγα για την πόλη. Ειδικά τις απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου τις εγκατέλειψε εντελώς. Απόμαχοι, Άγια Μαρίνα, Νησίδα, Ειρήνη, όπως και μεγάλο μέρος της Ν. Χαλκηδόνας που πέντε χρόνια τώρα δεν έχουν δει τον απερχόμενο Δήμαρχο από κοντά. Επιπλέον, εγκλωβίστηκε στην ατελέσφορη πολιτική του εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ, χωρίς η πόλη να κερδίσει το παραμικρό από την όλη διαδικασία. Αντίθετα μέχρι σήμερα κατηγορεί Περιφέρεια και Κυβέρνηση για την διαφορετική πολιτική τους έναντι του γηπέδου, ενώ ταυτόχρονα στηρίζεται πολιτικά στις εκλογές αυτές από το κυβερνόν κόμμα. Δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω αυτή την συμπεριφορά. Πάντως αριστερή συνέπεια δεν τη λες. Ούτε άλλου είδους συνέπεια μπορεί να είναι. Ενέργειες ασύμφωνες με την αριστερά και με την πολιτική ηθική είναι επίσης και η αγορά με leasing απορριμματοφόρων 2 μήνες πριν τις εκλογές ύψους 1.100.000 ευρώ ή το δάνειο που επιχειρήθηκε να εγκριθεί για τον Δήμο 1 μήνα πριν τις εκλογές ύψους 1.600.000 ευρώ!

Γιατί λοιπόν να εμπιστευτείτε εμάς, φίλες και φίλοι, και όχι όλους τους παραπάνω;

Γιατί είμαστε η μόνη πραγματική εναλλακτική στα αδιέξοδα των άλλων. Είμαστε ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος κομματικά συνδυασμός.

Είμαστε κομμάτι από εσάς, δημότες μόνιμοι και πραγματικοί, επαγγελματίες οι περισσότεροι στην πόλη, όχι επισκέπτες ή όχημα πάνω στο οποίο συνωστίζονται οι επιθυμίες επανεκλογής όλων των παλαιών πολιτικών του τόπου. Έχουμε επαγγελματική εμπειρία, όταν άλλοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους ή η εργασία τους περιορίζεται εντός των κομματικών γραφείων. Έχουμε εμπειρία στα κοινά, στη διεκδίκηση των συμφερόντων των μαθητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών. Γιατί ήμασταν από τους πρωτεργάτες της χρηματοδότησης και της έναρξης υλοποίησης της κατασκευής των νέων κτιρίων του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου στο φουγάρο, που θα ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή αθλητικού κέντρου, ποδοσφαιρικού γηπέδου και κολυμβητηρίου στο χώρο των παλαιών σχολείων. Γιατί είμαστε μέλη ή διοικούντες πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, Αθλητικών Σωματείων, της Ένωσης Γονέων του Δήμου, συλλόγων γονέων.

Γιατί, επιπλέον, έχουμε ένα πρόγραμμα εστιασμένο στην καθημερινότητα του πολίτη, σε έργα ουσίας και όχι βιτρίνας ένα μήνα πριν τις εκλογές.

Για παράδειγμα προτεραιότητά μας η λειτουργία επιτέλους δημοτικής συγκοινωνίας. Έχουμε επίσης ένα πρόγραμμα εστιασμένο στην καθαριότητα της πόλης με τη χρήση νέων τεχνολογιών και με εξορθολογισμό του πλάνου της καθαριότητας και συνεχή έλεγχο της αποκομιδής των απορριμμάτων σε κάθε στάδιο, σε κάθε γειτονιά του Δήμου.

Γιατί δίνουμε βάρος στην ασφάλεια μέσω της ενίσχυσης της δημοτικής αστυνομίας και της φύλαξης δημόσιων χώρων και  σχολείων.

Γιατί έχουμε το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής με την λειτουργία νέων θεσμών, ώστε η πόλη να γίνει κοινωνικά οχυρωμένη, κανένας συμπολίτης μας που έχει ανάγκη να μην μένει αβοήθητος.

Γιατί επίσης έχουμε το πιο εξειδικευμένο και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα για την πράσινη-βιώσιμη ανάπτυξη στην πόλη, με την εκμετάλλευση των καθαρών πηγών ενέργειας με ορατά οφέλη για τον δημότη.

Γιατί ακόμη είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε δουλέψει τόσο διεξοδικά στον τομέα των «έξυπνων πόλων» και στη χρήση των νέων τεχνολογιών για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, της κατάστασης της στάθμευσης, του οικολογικού φωτισμού των δρόμων και των αθλητικών χώρων της πόλης.

Γιατί έχουμε την μεγαλύτερη πείρα και τεχνογνωσία από όλους στον τομέα της παιδείας και του πολιτισμού μέσα από την εθελοντική και πολύχρονη ενασχόλησή μας με τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Η επαναλειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και η ίδρυση και λειτουργία δημοτικής μουσικής σχολής στο πλαίσιο της Φιλαρμονικής, καθώς και η ίδρυση μόνιμης θεατρικής στέγης στο χώρο εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου για τις θεατρικές ομάδες της πόλης είναι χαρακτηριστικές δικές μας προτάσεις. Όπως και η δημιουργία «Πολιτιστικού Συμβουλίου» με τη συμμετοχή των συλλόγων της πόλης για τον προγραμματισμό των πολιτιστικών δράσεων στον Δήμο, η διοργάνωση ετησίων εκδηλώσεων και φεστιβάλ, η αξιοποίηση της Λίμνης του Άλσους για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, η αναπαλαίωση και αξιοποίηση κτιρίων της πόλης για τη στέγαση πολιτιστικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων κ.ά.

Κυρίως, αγαπητές φίλες και φίλοι, επιλέξτε μας χρησιμοποιώντας τη λογική. Ξέρω ότι αυτό που σας λέω δεν είναι τόσο συνηθισμένο. Οι περισσότεροι επενδύουν στο συναίσθημα, κυρίως βέβαια γιατί η ώριμη σκέψη δεν θα τους βοηθούσε.

Εμείς λέμε, λοιπόν, χρησιμοποιείστε τη λογική σας και βάλτε δίπλα δίπλα όλους τους υποψηφίους. Επαγγελματική ιδιότητα, γνώση των προβλημάτων της πόλης, εντοπιότητα, εμπειρία στις συλλογικές δραστηριότητες του Δήμου, επαγγελματική εμπειρία, καθαρότητα, εντιμότητα, διάθεση και ικανότητα για προσφορά, κομματική ανεξαρτησία. Αναζητήστε αυτά τα χαρακτηριστικά σε άλλους υποψηφίους. Ακόμα και πέντε λεπτά σκέψης στην ουρά πριν την κάλπη είναι αρκετά για να σας αποδείξουν ότι δεν θα βρείτε αλλού όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Γι’ αυτό, λοιπόν, επιλέξτε μας. Επιλέξτε το νέο, το καινούργιο, το ελπιδοφόρο, το άφθαρτο, το έντιμο, το καθαρό, το ανεξάρτητο. Αυτό που δεν προσπαθεί να σας κάνει να ξεχάσετε, αλλά να σκεφτείτε. Αυτό που δεν θέλει να το επιλέξετε γιατί είστε υποχρεωμένοι από παλιά, αλλά γιατί είναι η καλύτερη πρόταση για εσάς, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, τους φίλους σας.

Επιλέξτε το πραγματικά διαφορετικό.

Επιλέξτε έτσι τον συνδυασμό που αποφάσισε να μην γεμίσει την πόλη με χιλιάδες διαφημιστικά φυλλάδια των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μας. Σε αντίθεση με άλλους που θα έρθουν μετά υποκριτικά να κόπτονται τάχα για την καθαριότητα και το περιβάλλον που οι ίδιοι επιβάρυναν.

Επιλέξτε αυτό που σας κάνει υπερήφανους γιατί επιλέγετε ελεύθερα, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι, χωρίς κομματικές γραμμές που ακολουθείτε θέλετε δεν θέλετε.

Επιλέξτε αυτό που με τη λογική σας γνωρίζετε ότι είναι η καλύτερη προοπτική για την πόλη. Όχι γιατί κάποιος φίλος σας βάζει με τον τάδε του τάδε συνδυασμού που δεν συμπαθείτε στην πραγματικότητα.

Σκεφτείτε λίγο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει μετά τις εκλογές. Ποιοι θα θέλατε να υπερισχύουν; Οι  παλαιοκομματικές αλαζονικές φωνές και τα μικροπολιτικά τερτίπια, όπως συνέβαινε πριν χρόνια; Ή όσοι μπορούν να εγγυηθούν τη σοβαρότητα, τη συνεργασία στα ζητήματα που απαιτείται για το καλό της πόλης; Μήπως θα προτιμούσατε την αλαζονεία όσων έγιναν απότομα εξουσία ή θα επιλέξετε την αποδεδειγμένη ικανότητα για έντιμη συνεργασία και σύνθεση απόψεων;

Επιλέξτε τον συνδυασμό «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ». Είναι η μόνη λύση, η μόνη εναλλακτική απέναντι στο παλιό, το φθαρμένο,  το βρώμικο, το αναξιόπιστο.

Δώστε μας δύναμη να αλλάξουμε τα πάντα στην πόλη μας, μέσα στο ρηξικέλευθο πολιτικό περιβάλλον που θα προκύψει ούτως ή άλλως λόγω της απλής αναλογικής.

Δεν σας ζητούμε να ακούσετε εμάς. Ακούστε τη λογική σας. Δώστε μας δύναμη για να κάνουμε τη διαφορά. Να ταρακουνήσουμε τους βολεμένους παλαιοκομματικούς αυτού του Δήμου που σας θεωρούν κτήμα τους. Και μάλιστα κτήμα τους περιφερόμενο από συνδυασμό σε συνδυασμό, διαφορετικό σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Να ταρακουνήσουμε τους νεόκοπους άρχοντες που βγαίνουν στον κόσμο και στις γειτονιές της πόλης έναν δυο μήνες πριν τις εκλογές.

Δώστε μας δύναμη και θα σας κάνουμε υπερήφανους για την επιλογή σας. Γιατί εμείς μένουμε δίπλα σας. Δουλεύουμε δίπλα σας. Θα σας ξαναδούμε μετά τις εκλογές και θα μπορούμε να σας κοιτάξουμε ίσια στα μάτια. Αυτή είναι η βασική μας υπόσχεση. Θα αγωνιστούμε όσο μπορούμε για εσάς, γιατί είμαστε ένα κομμάτι από εσάς.

Δώστε μας δύναμη για να αποκτήσει επιτέλους δύναμη η φωνή της δημιουργίας, της συνεργασίας και της προοπτικής στην πόλη μας.

Δώστε δύναμη στην «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» για να αποκτήσετε δύναμη εσείς!!! Μεταδώστε το μήνυμα της αισιοδοξίας για την επιτυχία σε όλους. Μαζί ας αλλάξουμε τα πάντα στην πόλη. Μαζί για την Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα που μας αξίζει!


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.