}
Αρχική / Slider / Ένα σύμβολο γκρεμίστηκε…

Ένα σύμβολο γκρεμίστηκε…

Γκρεμίστηκε ένα σύμβολο, χτίζεται ένα όνειρο! Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μαζί με τους υπεύθυνους του έργου το έψαξαν από την πρώτη μέρα των εκσκαφών (άλλωστε ήταν το μόνο σημείο που δεν έσκαψαν στο οικόπεδο) για την κατασκευή του νέου γηπέδου, μήπως γινόταν να διατηρηθεί με οποιαδήποτε μορφή στο μουσείο ή σε άλλο χώρο του νέου γηπέδου, αλλά στάθηκε αδύνατο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Αποτέλεσε επί σειρά ετών ένα σύμβολο επιστροφής. Μια υπενθύμιση προς όλους ότι το σημείο αναφοράς της ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπεύθυνοι για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» το αντιμετώπισαν με τον σεβασμό που του άρμοζε όλους αυτούς τους μήνες, όμως την 28η Μαρτίου έφτασε η στιγμή να κατεδαφιστεί ο Δικέφαλος Αετός που είχαν ζωγραφίσει οι οπαδοί της ΑΕΚ σε ένα λεπτό κομμάτι τσιμέντο, σε μια γωνία του οικοπέδου της ομάδας (αφού δυστυχώς δεν μπορούσε με κάποιο τρόπο να διατηρηθεί). Αυτό συνέβη στο πλαίσιο των εργασιών καθαρισμού που ξεκίνησαν στον αγωνιστικό χώρο του νέου γηπέδου, προκειμένου από τις αρχές Απριλίου να εγκατασταθούν εκεί τα συνεργεία της ιταλικής εταιρείας Cimolai, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή του στεγάστρου.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.