}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Σε συνέδριο για τις “έξυπνες πόλεις” ο Τάσος Κωνσταντινίδης (photos)

Σε συνέδριο για τις “έξυπνες πόλεις” ο Τάσος Κωνσταντινίδης (photos)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπία της “Πόλης Ενότητα” αποτελούμενη από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας Τάσο Κωνσταντινίδη και τους υποψηφίους δημοτ. συμβούλους Νικηφόρο Κορρέ (ηλεκτρολόγο μηχανικό, ειδικό τηλεπικοινωνιών) και Κώστα Ιωάννου ( πρ. τραπεζικό υπάλληλο, σύμβουλο επιχειρήσεων) παρέστη στο 7ο συνέδριο Smart Cities (Έξυπνες Πόλεις) στην Αθήνα. Στο πλαίσιο του συνεδρίου είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις για τη διοίκηση και ανάπτυξη των πόλεων με τη χρήση των νέων τεχνολογιών προς όφελος του δημότη και είχαμε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με σημαίνοντες εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου στην Ελλάδα.

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Φεβρουαρίου


Στο περίπτερο της INTRACOM TELECOM με τους Αθανάσιο Πατσάκα – Head of Sales and Business Development Services Πανταζή Χούλη- Services Marketing Director

Στο 7ο συνέδριο SMART CITIES με τον Νίκο Λαμπρογιώργο, Senior Account Manager της CISCO HELLAS και τον υποψήφιο δημοτικό μας σύμβουλο Νικηφόρο Κορρέ.

Με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Πόλης Ενότητα Κώστα Ιωάννου και Νικηφόρο Κορρέ στο 7ο συνέδριο Smart Cities.
Στο περιθώριο του συνεδρίου συνάντηση με τον υπ. Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Μανούρη

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.