}
Αρχική / Slider / Ρένος Αρβανίτης: Είστε η χειρότερη διοίκηση των τελευταίων δεκαετιών.

Ρένος Αρβανίτης: Είστε η χειρότερη διοίκηση των τελευταίων δεκαετιών.

Την κατάσταση που επικρατεί στην Τοπική Νέα Δημοκρατία, σχολίασε η ιστοσελίδα που υποστηρίζει την Δημοτική Αρχή και τον Άρη Βασιλόπουλο. Μεταξύ όλων των προσώπων που σχολίασε, ήταν και αυτό του δημοσιογράφου και συνεργάτη μας Ρένου Αρβανίτη που άμεσα απάντησε με αιχμηρό ύφος, στον άγνωστο συντάκτη του συγκεκριμένου άρθρου.

Ακολουθεί η απάντηση του Ρένου Αρβανίτη.

“Διάβασα σε ανυπόγραφο άρθρο τοπικής ιστοστελίδας που διαχειρίζεται ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Νέας Χαλκηδόνας (εκλεγμένος με την «Δύναμη Πολιτών» του Άρη Βασιλόπουλου), δημοσίευμα που μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο πρόσωπό μου.

Να ενημερώσω λοιπόν τον συντάκτη του άρθρου επωνύμως…, ότι από ουδεμία ιδιαίτερη αγωνία διακατέχομαι να ασχοληθώ με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η μόνη μου «αγωνία» είναι να απαλλαγεί η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα από την χειρότερη διοίκηση των τελευταίων δεκαετιών.

Όσον αφορά την ιδεολογικοπολιτική μου καταγωγή, ουδέποτε την απέκρυψα. Κάθε άλλω, είμαι περήφανος για αυτή.

Όμως κατά την ταπεινότατη… γνώμη μου δεν έχει καμία σημασία για την τοπική κοινωνία το αν κάποιος που δραστηριοποιείται με τα αυτοδιοικητικά προέρχεται από την Δεξιά ή την Αριστερά. Τα προβλήματα της πόλης μας είναι κοινά και μας αφορούν όλους το ίδιο, ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουμε στις Εθνικές εκλογές.

Αρκετά διχάσατε την πόλη μας με το γήπεδο – αντιγήπεδο. Δεν θα μας χωρίσετε τώρα και για τις πολιτικές μας επιλογές.

Χρόνια πολλά σε όλους!”

Διαβάστε πρώτοι ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

One comment

  1. Ματεος Σαλβίνις

    Ωραίος ο Ρένος. Έτσι μόνο χοντροκομμένα καταλαβαίνουν αυτοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.