}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Έκτακτο! Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα για τα σκουπίδια

Έκτακτο! Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα για τα σκουπίδια

Εκτάκτως συγκαλεί σήμερα η Δημοτική Αρχή σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Ενημέρωση-συζήτηση για την έκτακτη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας μετά την παρεμπόδιση λειτουργίας του αμαξοστασίου της Δ/νσης Καθαριότητας.
H Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω του προβλήματος αποκομιδής των απορριμμάτων και του κινδύνου που αυτό συνεπάγεται για τους εργαζομένους του Δήμου.

Από το πρωί ομάδα οπαδών της ΑΕΚ έχει καταλάβει την είσοδο του Άλσους που οδηγεί στις εγκαταστάσεις της καθαριότητας παρεμποδίζοντας την διέλευση των απορριμματοφόρων του Δήμου. Την ενέργειά τους γνωστοποίησαν και με ανάρτηση στο Facebook. Η υπηρεσία καθαριότητας αναγκάστηκε να σταθμεύσει τα οχήματα στο χώρο που βρισκόταν στο παρελθόν ο “Κένταυρος” στη Λίμνη του Άλσους.
Καθόλου ευχάριστη κατάσταση για τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που θα αντιμετωπίζουν ακόμα και ζητήματα υγείας από την δυσλειτουργία της αποκομιδής των απορριμμάτων. Η κατάσταση δεν πρέπει να χαροποιεί κανέναν και ελπίζουμε να επικρατήσουν οι ψύχραιμες φωνές ώστε να δοθεί άμεσα λύση καθώς τις επόμενες μέρες θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες και βέβαια έχουμε μπροστά μας τους καλοκαιρινούς μήνες.

original-skoypidia-alsos

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …