}
Αρχική / Slider / Θλίψη από τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη (η αντίδραση των εργαζομένων)

Θλίψη από τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη (η αντίδραση των εργαζομένων)

Θλίψη προκάλεσε στον επιχειρηματικό και πολιτικό και κυρίως στους εργαζόμενους της επιχείρησης, ο αδόκητος χαμός του Στέλιου Σκλαβενίτη σε ηλικία μόλις 52 ετών. Άνθρωπος με χαμηλό προφίλ και υπόδειγμα επιχειρηματία που κατάφερε να αντεπεξέλθει στην οικονομική κρίση, ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν ένας από τους από τους καλύτερους εργοδότες της χώρας, με πλούσιο κοινωνικό έργο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, ενώ αποτέλεσε τον μεγαλύτερο εργοδότη στον τομέα του λιανεμπορίου.
Φημιζόταν για τις οικογενειακές σχέσεις που είχε αναπτύξει η επιχείρηση με τους εργαζομένους της, ενώ μέσα στην λαίλαπα της οικονομικής κρίσης η επιχείρηση δεν προχώρησε σε μειώσεις μισθών ούτε και μαζικές απολύσεις, ενώ είχε επιλέξει τα καταστήματά της να παραμένουν κλειστά τις Κυριακές.
Το 2015, όταν και επιβλήθηκαν τα capital controls, η επιχείρηση Σκλαβενίτης αποφάσισε να πληρώσει με μετρητά τους εργαζομένους ώστε να μην ταλαιπωρηθούν στις ουρές των τραπεζών.
Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αλλά και απλός κόσμος αρνήθηκαν να δεχθούν αρχικώς την τραγική είδηση, κάνοντας λόγο για ένα (κακόγουστο) πρωταπριλιάτικο αστείο. Το οποίο, δυστυχώς, δεν ήταν τέτοιο.
Πολλοί συμπολίτες μας που εργάζονται στην επιχείρηση “Σκλαβενίτη” έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον εργοδότη τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος Στέλιος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Την περασμένη εβδομάδα προσβήθηκε από γρίπη, όμως στη συνέχεια η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο, το βράδυ του Σαββάτου. Η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή και αμέσως μεταφέρθηκε στην Εντατική. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.