}
Αρχική / Slider / Έφυγε όπως έζησε, με χαμόγελο.

Έφυγε όπως έζησε, με χαμόγελο.

Η πόλη μας θρηνεί από χθες, την απώλεια ενός υπέροχου ανθρώπου. Μιας νέας γυναίκας, μητέρας και αγωνίστριας της ζωής που θα λείψει από όσους ευτύχησαν να την γνωρίσουν.
Η Όλγα Στάθαρη γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε με την οικογένειά της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήταν παντρεμένη με τον Αντώνη Σπυριδάκη και είχαν δύο παιδιά. Στο σύντομο διάστημα που έδωσε τη μάχη της ενάντια στην επάρατο νόσο, έδειξε απαράμιλλο ζήλο για τη ζωή και δίδαξε σε όλους όσους βρέθηκαν κοντά της, τον εύκολο τρόπο να αντιμετωπίσεις τα δυσκολότερα αυτής της ζωής. Με αισιοδοξία, αγάπη και αξιοπρέπεια. Και φυσικά το χαμόγελο που δεν της έλλειψε ποτέ.
Τα τελευταία χρόνια, πρόσφερε από τη θέση της Προέδρου του συλλόγου γονέων του «Σπαθάρη», σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος, του Α’ Δημοτικού Σχολείου της Νέας Φιλαδέλφειας (Σπαθάρης). Με οδηγό την πίστη, την προσπάθεια και την ανιδιοτέλεια, τα κατάφερε. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας και υπ. Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του 2014, με την παράταξη «Ζούμε Μαζί».
Έφυγε στα 49 της χρόνια και θα κηδευτεί αύριο Πέμπτη 22 Μαρτίου, στις 2.30 το μεσημέρι, στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Ενημέρωση:
Η οικογένεια της Όλγας επιθυμεί όπως αντί στεφάνων, να προσφερθούν χρήματα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Η Πίστη”

Πληροφορίες εδώ: http://www.pisti.gr/

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.