}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Φουλ της ανόδου

Φουλ της ανόδου

Ακάθεκτη συνεχίζει τον δρόμο των επιτυχιών η ΦΕΑ! Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα της να επικρατήσει του Κτησιφώνα Παιανίας με σκορ 77-52 και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά πέτυχαν την 20η νίκη τους την Πέμπτη 8 Μαρτίου το βράδυ και πλέον θέλουν ακόμη τρεις στις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ.

Ο Καρατζάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, ενώ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης …ανακάτεψε αρκετές φορές την τράπουλα δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα εν όψει του επικείμενου ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Κηφισιά (15/3, 10:00 μ.μ.) στο Ζηρίνειο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν εύκολο έργο απέναντι στο σωματείο της ανατολικής Αττικής και η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το ζητούμενο και να κάνουν απλά την δουλειά τους. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο. Η ΦΕΑ προηγήθηκε με σκορ 10-0 με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το πρώτο τους καλάθι 5:18 πριν το τέλος με τον Μιμάνι.

Η …χαλάρωση των γηπεδούχων είχε ως συνέπεια οι παίκτες του Κτησιφώντα να μειώσουν (13-10) με τον Καρατζά να καλεί σε τάιμ άουτ. Οι παρατηρήσεις του, τους αφύπνισε και το δεκάλεπτο έληξε με σκορ 21-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκαν οι βάσεις της ΦΕΑ για την κατάκτηση του 20ου ροζ φύλλου αγώνα για τη φετινή σεζόν. Οι “κυανέρυθροι” πάτησαν γκάζι και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους +19 (36-17) με τρίποντο του Θανάση Τριχιά 1:44 πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ίδιο σκηνικό και στο τρίτο δεκάλεπτο με την διαφορά συνεχώς να αυξάνεται και να φτάνει στους +29 1:50 πριν το τέλος (56-27) με καλάθι του Κώστα Ρωμοσιού. Ο αρχηγός της ΦΕΑ ήταν εκείνος που και στο τελευταίο δεκάλεπτο έφερε την διαφορά στην μέγιστη τιμή της +30 (67-37) με λέι απ στον αιφνιδιασμό ύστερα από όμορφη συνεργασία των συμπαικτών του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος, Μαγκουσάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-13, 37-22 (ημίχρονο), 59-31, 77-52.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Καραλευθέρης 6, Ρωμοσιός 15 (1), Αναούνης 2, Λουφόπουλος 4, Στεργιάκης 19, Τριχιάς 7 (1), Τσεκούρας, Μπασέας, Δεληγιάννης 8, Μπάτσος 4, Γιαννουλάκος 12, Λιναρίτης.

ΚΤΗΣΙΦΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Μπράμος): Στάμου 3 (1), Σκανδάλης 7 (1), Παπακωνσταντίνου, Δουβλαντώνης 2, Σπυρόπουλος 5 (1), Μιμάνι 4, Δεδούσης, Χύτας – Βιντιάδης 7 (1), Αγγελής 10, Ορφανίδης 5 (1), Τσόκας 5 (1), Τσίγκανος 4.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.