}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Δημοτικό Συμβούλιο: Ψήφισμα κατά των επεισοδίων στο Περιφερειακό

Δημοτικό Συμβούλιο: Ψήφισμα κατά των επεισοδίων στο Περιφερειακό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Την επίθεση τραμπούκων ενάντια σε μαθητές, παιδιά και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Γραμματικού στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, καταδικάζει με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής. Παράλληλα, στηλιτεύει την διοίκηση της Ρ. Δούρου που αρνείται να συζητήσει το θέμα του ΧΥΤΑ αλλά και την διακοπή της συνεδρίασης. Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας ζητά να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης – καταδίκης, έχει ως εξής:

«Η “Λαϊκή Συσπείρωση” καταδικάζει την επίθεση τραμπούκων ενάντια σε μαθητές, παιδιά και κατοίκους του Γραμματικού και των γύρω περιοχών, που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σήμερα Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2018. Απαιτούσαν δε να εγκριθεί η Περιβαλλοντική Μελέτη της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, έργο αναγκαίο για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η Διοίκηση Δούρου έχει ευθύνη για την όλη κατάσταση, γιατί αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού, σήμερα, παρά τις υποσχέσεις της σε προηγούμενη συνεδρίαση και μεταθέτοντάς την σε επόμενη.
Η Διοίκηση Δούρου για να βγει από τη δύσκολη θέση, αυθαίρετα, όπως συνηθίζει τελευταία (βλέπε συνεδρίαση για την Μάνδρα), διέκοψε τη συνεδρίαση, με δήλωση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου».

Διαβάστε επίσης

Υποβολή ένστασης από τον συνδυασμό «Πολιτών Πολιτεία»!

Ενημερώνουμε ως οφείλουμε, τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας ότι η ανεξάρτητη δημοτική μας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.