}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Πίτα και βραβεύσεις από τον ΣΟΝΦ

Πίτα και βραβεύσεις από τον ΣΟΝΦ

Το Σάββατο 3 Φλεβάρη 2018 θα γίνει η Γενική Συνέλευση και η κοπή της πίτας του ΣΟΝΦ στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Νίκου Τρυπιά 45)
Η τακτική Γενική Συνέλευση έχει ορισθεί για τις 5:45 μμ, θα συζητήσει το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του 2017 και τους στόχους για το 2018.
Αμέσως μετά, στις 6:30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του συλλόγου.
Όπως κάθε χρόνο θα βραβεύσουμε τους αθλητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Σε ομαδικό επίπεδο το 2017 ξεχώρισε η ομάδα των γυναικών που αναδείχθηκαν δευτεραθλήτριες Αττικής και σε ατομικό επίπεδο ο Θοδωρής Καλογριδάκης που βγήκε 5ος στην Ελλάδα στην κατηγορία του, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στην Α Εθνική και ο καλύτερος παίκτης στη σκακιέρα <20 του πρωταθλήματος. Επίσης θα γίνουν οι απονομές στους νικητές του Εορταστικού Όπεν που πραγματοποιήθηκε 2-6 Γενάρη 2018 και η καθιερωμένη κλήρωση σκακιστικών βιβλίων για τα παιδιά του ΣΟΝΦ. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο ΣΟΝΦ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκόρ 3-7 από τoν ΣΟ "Θωμάς Γεωργίου", που είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας παρότι αγωνίσθηκε χωρίς 3 από τους βασικούς της και πιο "παραγωγικούς" παίκτες αντιμετώπισε τον ισχυρό αντίπαλο με αξιώσεις, και είχε δυνατότητες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο επίπεδο του σκορ. Πρώτη εμφάνιση με την ομάδα του ΣΟΝΦ για τους Παναγιώτη Σταθόπουλο και Ρωμυλαία Γκαραβέλα, και επάνοδος μετά από μακρά αγωνιστική απραξία του Λουκά Κονιστή με μια νίκη που έκανε αίσθηση. Η παρουσία των μελών και φίλων του συλλόγου μας δώσει χαρά και δύναμη!

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.