}
Αρχική / Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Είναι εφικτή η αντικειμενική ενημέρωση;

Αυτό είναι το ερώτημα που διατυπώνεται σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην εποχή της τεχνολογίας, δύσκολα μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για την εγκυρότητα της πληροφορίας που λαμβάνει. Η είδηση ταξιδεύει ανεξέλεγκτα εν ριπή οφθαλμού. Μέχρι να αποκαλυφθεί η πιστότητά της, μια άλλη είδηση έχει επισκιάσει την καθημερινότητά μας. Ακόμα και τα προηγμένα δημοκρατικά κράτη, δεν έχουν καταφέρει να ελέγξουν τις ψευδείς πληροφορίες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά. Έχουμε περάσει στην νέα εποχή. Κάποτε η διαμόρφωση της κοινής γνώμης γινόταν με την προβολή κάποιων ειδήσεων, αργότερα και με την απόκρυψη κάποιων άλλων, σήμερα επικρατεί η κατασκευή της επικαιρότητας.

Το στοίχημά μας.

Δεν θα κατασκευάσουμε καμία είδηση. Δεν θα αποκρύψουμε καμία είδηση. Δεν είμαστε κανενός. Θα έχετε σφαιρική και πλήρη ενημέρωση για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Είναι ο μοναδικός τρόπος να πετύχει το εγχείρημά μας. Η εμπιστοσύνη σας και μόνο αυτή, μπορεί να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε. Και σκοπεύουμε να την κερδίσουμε.

Στην πόλη μας κυκλοφορούν 4 ειδησεογραφικά έντυπα και λειτουργούν πολύ περισσότερες ηλεκτρονικές σελίδες. Μεγάλη πρόκληση. Τι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει αυτή η προσπάθεια; Σκοπεύουμε να σας το αποδείξουμε άμεσα.

Θέλουμε να ξεκινήσει ένας διάλογος που θα αναβαθμίσει την πόλη. Θέλουμε να προβάλουμε τις αξιόλογες προσπάθειες. Θέλουμε να ενημερωθείτε για όλα και κρίνετε εσείς, όχι εμείς. Ενισχύουμε τον προβληματισμό, την γόνιμη αντιπαράθεση ιδεών, τον δημόσιο διάλογο. Σας καλωσορίζουμε στην συντροφιά μας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017
Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ