}
Αρχική / Enfant Gate Cafe

Enfant Gate Cafe

add-enfandgate-smallΜε σταθερή παρουσία εδώ και 25 χρόνια και με τη σιγουριά και την εμπειρία ενός από τα πρώτα καφέ – μπαρ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το Enfant gaté café είναι κοντά μας για να μας δείχνει ότι μερικά μπαρ απλά μεγαλώνουν, ενώ άλλα ωριμάζουν. Πρόκειται για ένα καφέ – μπαρ με ιδιαίτερο προφίλ, ζεστό και φιλικό.
Είναι μια μεγάλη συντροφιά που μεγαλώνει και ωριμάζει μαζί σας για να θυμίζει πως ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι εκεί για να σας περιμένει από το πρωί, με προσεγμένα καφεδάκια, ζεστά και κρύα ροφήματα, παρεϊστικη διάθεση και προσεγμένο σέρβις.
Το προσωπικό πολύ ευγενικό και χαμογελαστό, προδιαθέτει θετικά. Νιώθετε αμέσως την πολυτέλεια της χαλάρωσης τη στιγμή που απολαμβάνετε μόνοι ή με την παρέα σας αργά και ηδονικά τον καφέ ή το ποτό σας.
Χαλάρωση; Διάλειμμα; Βόλτα; Όπως και αν το εκφράσει κανείς το Enfant gaté café αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η συντροφιά αυτή δεν χάνει ευκαιρία να διοργανώνει parties, ή να απογειώνεται στα εποχιακά events, ενώ συχνά οργανώνονται live βραδιές και happenings.
Το βράδυ, το Enfant gaté café μετατρέπεται σε ένα ιδανικό μέρος για το ποτό σας ή για μια παγωμένη μπύρα. Κάτω από το ρομαντικό φως των κεριών η καρδιά σας θα έχει μόνο μια επιθυμία: να έρθετε ξανά και ξανά
Μόλις χαμηλώσουν τα φώτα και η διάθεση αλλάξει, ανεβαίνουν οι ρυθμοί με καινούργιες, αλλά και παλιές επιτυχίες.
Μαζί με τους ρυθμούς ανεβαίνει και το κέφι και τα ποτά εναλλάσσονται με κοκτέιλ και σφηνάκια και ο χορός αρχίζει πάνω και κάτω από το bar.

enfant-page-01 .
Αν σας έχει λείψει η αληθινή διασκέδαση, το καλό ποτό, ο περιποιημένος καφές και η άψογη εξυπηρέτηση, το Enfant gaté café σας περιμένει από το πρωί μέχρι όσο αργά αντέξετε.
Τέλος αν θέλετε να απολαύσετε το καφέ ή το ποτό σας, σε ένα ζεστό, ήρεμο περιβάλλον, με τη συνοδεία ενός υπέροχου εδέσματος, το Enfant gaté είναι μια από τις πιο κατάλληλες επιλογές για σας. Enjoy!!

enfant-page-02