}
Αρχική / Slider / Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας

Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας

Στα πλαίσια της ένταξης της πράξης «Δομή Σίτισης και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» διανεμήθηκαν από το κοινωνικό παντοπωλείο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, τρόφιμα στους δικαιούχους.

Επίσης την Πέμπτη  23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο π. στρατιωτικό εργοστάσιο της Νέας Χαλκηδόνας η διανομή των προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α. οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει  την σχετική πλατφόρμα (ΤΕΒΑ).

 Τέλος την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου διανεμήθηκαν σε μαθητές δημοτικών σχολείων οικογενειών της πόλης μας, που έχουν εγγραφεί στις κοινωνικές δομές του Δήμου, τα σχολικά είδη που προσφέρθηκαν από συμπολίτες μας και τα οποία συγκεντρώσαμε στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι μαζί μπορούμε», «όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Σπύρος Μπερδέσης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής για την άψογη οργάνωση των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς επίσης τους γυμναστές του Δήμου, τους εργαζόμενους της υπηρεσίας πρασίνου καθώς και της υπηρεσίας καθαριότητας για τη συνεργασία τους και την υποβοήθηση της υλοποίησης όλων των παραπάνω. Είναι σημαντικό να επισημαίνουμε με κάθε ευκαιρία πως παρά τις ελλείψεις που έχουμε όσον αφορά το προσωπικό, και τις επιπλέον δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία, ο Δήμος μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες που το έχουν ανάγκη, τόσο μέσω των προϋπαρχόντων δομών όσο και μέσω αυτών που σταδιακά ιδρύουμε. Η δουλειά συνεχίζεται…».

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

  • Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας
  • Κατεδαφίστηκε η «Στρούγκα»
  • Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2021
  • Συνέντευξη Ηλία Τάφα
  • Αποκαλύφθηκε η προτομή του Κ. Μελιγκώνη
  • Πλούσιο ρεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.