}
Αρχική / Slider / Μνήμες Μικράς Ασίας από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ

Μνήμες Μικράς Ασίας από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στον πολυχώρο της οδού Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα οι τριήμερες εκδηλώσεις του νέου πολιτιστικού θεσμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ». 

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου παρακολουθήσαμε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση αφιερωμένη στη Ρόζα Εσκενάζυ με τα πιο ωραία τραγούδια της και την «ίδια» επί σκηνής να μας μιλάει για τις πιο δυνατές ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή της. Μια πρωτότυπη παράσταση γεμάτη μουσικές εικόνες, λόγια και χρώματα μιας εποχής που σημάδεψαν την εξέλιξη της ελληνικής μουσικής. Τα κείμενα ήταν του Παναγιώτη Μέντη, στο ρόλο της Ρόζας η Αλίκη Ζαχαροπούλου. Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Κατερίνα Τσιρίδου και η Μαριάνθη Λιουδάκη.

 Είχαν προηγηθεί, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου η συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στο χώρο της πανέμορφης λίμνης του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η θεατρική παράσταση «Τα τετράδια της Ανζελ Κουρτιάν» με την Χριστίνα Αλεξανιάν, στο υπαίθριο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ.

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συμμετέχει και σας προσκαλεί στη δράση ευαισθησίας και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.