}
Αρχική / Slider / Καλή σχολική χρονιά

Καλή σχολική χρονιά

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Κωνσταντινίδη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σωτήρη Κοσκολέτο και τον πρόεδρο της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρη Βεντήρη, βρέθηκε στο 4ο Δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και στο Λύκειο της Νέας Χαλκηδόνας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διευθυντές, με εκπαιδευτικούς και γονείς.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά πως η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα. Τα παιδιά αναγκάστηκαν για σημαντικό διάστημα να μείνουν μακριά από τα σχολεία και τη δια ζώσης διδασκαλία, με ότι αυτό συνεπάγεται για αυτή καθεαυτή την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και την ψυχολογία των μαθητών ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ευελπιστώ φέτος οι συνθήκες να είναι διαφορετικές για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Ως Δήμος δεν θα σταματήσουμε να έχουμε το βλέμμα στραμμένο στα σχολεία μας, προσπαθώντας να επιλύουμε τα προβλήματα που οι διευθυντές μας επισημαίνουν.

Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και φυσικά υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας“.

 

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εύχεται  σε όλες και όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και υποστηρικτικό προσωπικό των σχολείων, μια δημιουργική σχολική  χρονιά χωρίς προβλήματα και απρόοπτα, γεμάτη με υγεία. Είμαστε σίγουροι πως η εκπαιδευτική κοινότητα θα αντιμετωπίσει με αγωνιστικότητα και ωριμότητα  τις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών. Ας χαρίσουμε στους  μαθητές που είχαν  να αντιμετωπίσουν  τις επιπτώσεις της πανδημίας και της τηλεκπαίδευσης  πλατιά χαμόγελα, επειδή τα παιδιά αντιγράφουν συμπεριφορές διαθέσεις, λόγια και εικόνες!

 

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.