}
Αρχική / Slider / Νέο πρόσωπο στην Διοίκηση του Δήμου ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Νέο πρόσωπο στην Διοίκηση του Δήμου ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας:

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος ορίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Συγκεκριμένα:

Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λύσσανδρο Γεωργαμλή του Δημητρίου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

– Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και των επί μέρους οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, και πιο συγκεκριμένα:

– Του Τμήματος Μελετών και Κατασκευής Έργων.

– Του Τμήματος Συντηρήσεων και Αδειοδοτήσεων.

– Του Τμήματος Υπηρεσιών Δόμησης

 

Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτήριο Κοσκολέτο του Κωνσταντίνου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

– Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και των επί μέρους οργανικών μονάδων της ανωτέρων Διεύθυνσης, και πιο συγκεκριμένα:

– Του Τμήματος Προϋπολογισμού, Διπλογραφικού και Φορολογικών Υποθέσεων.

– Του Τμήματος Λογιστηρίου.

– Του Τμήματος Εσόδων και Διαχείρισης Περιουσίας.

– Του Τμήματος Προμηθειών.

– Του Τμήματος Ταμείου.

 

Τον κ. Αναστάσιο Κωνσταντινίδη του Εμμανουήλ, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργασία-σύνθεση-προοπτική» καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

– Την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Παιδείας και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, εξαιρουμένων των αρμοδιοτήτων που αφορούν τον πολιτισμό.

– Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και των επί μέρους οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, και πιο συγκεκριμένα:

– Των Τμημάτων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

– Του Γραφείου Διοικητικής Υποστήριξης όλων των οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης.

 

Τον κ. Αθανάσιο Λέκκα του Ιωάννη, ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακής Πολιτικής και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

– Την εποπτεία και ευθύνη του Αυτοτελούς Γραφείου Αναπτυξιακής Πολιτικής.

 

Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ηλία Τάφα του Παντελή, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Πληροφορικής και Ψηφιακής Μετάβασης και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

– Την εποπτεία και ευθύνη του Αυτοτελούς Τμήματος Πληροφορικής και του Τμήματος Κοιμητηρίου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Βούρος στις 31/08/2021 (Αρ. Απόφασης 499/2021) είχε ορίσει επίσης:

Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιχαήλ Κουτσάκη του Ιωσήφ ως Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπυρίδωνα Μπερδέση του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και Δημοτικής Αστυνομίας,

ενώ παραμένουν έως τις 07/01/2022 ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Γραμμένος του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Άλσους και η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κ. Σοφία Αλεφραγκή του Γεωργίου ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού.

Τέλος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκλέχθηκε στις δημαιρεσίες της 5ης Σεπτεμβρίου 2021 μετά από την σχετική πρόταση του Δημάρχου ο κ. Δημήτριος Κανταρέλης.

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.