}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Παραμένει στο τιμόνι της ΦΕΑ ο “αρχιτέκτονας” των επιτυχιών, ο Αλέξης Καρατζάς

Παραμένει στο τιμόνι της ΦΕΑ ο “αρχιτέκτονας” των επιτυχιών, ο Αλέξης Καρατζάς

Παραμένει στο τιμόνι της ΦΕΑ ο “αρχιτέκτονας” των επιτυχιών, ο Αλέξης Καρατζάς

Ο “αρχιτέκτονας” των επιτυχιών, ο άνθρωπος που έκτισε τη ΦΕΑ των μεγάλων επιτυχιών και την οδήγησε από την Β’ ΕΣΚΑ με μια…  ανάσα στην Β’ Εθνική θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της για ακόμη αγωνιστική σεζόν.

ΦΕΑ και Αλέξης Καρατζάς συνεχίζουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε; Ο άνθρωπος που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας πριν από 1499 ημέρες (25/6/2017) και την επανάφερε από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αθήνας, στις εθνικές κατηγορίες και την έχει φτάσει στην μεγαλύτερη κατηγορία της ιστορίας της ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκε πριν πει το «ναι» στους διοικούντες τον σύλλογο κι έτσι θα πορευτούν μαζί ακόμη μία χρονιά.

Μία χρονιά που δυστυχώς κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, αφού ο αόρατος αντίπαλος που λέγεται “Covid_19” έφερε τα πάνω κάτω σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα. Μέχρι την Κυριακή 1η Νοεμβρίου όπου η ΦΕΑ έδωσε το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι, οι “κυανέρυθροι” με την μεγάλη τους εκτός έδρας νίκη (65-79) επί του ΝΕΟ Ληξουρίου ήταν στην δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανελευσινιακό στο γήπεδό της, που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων της αντιπάλου ομάδας.

Όσο για το κτίσιμο της νέας ομάδας, τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις με τις ανανεώσεις των καλαθοσφαιριστών, καθώς και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων εκπληρώνοντας την επιθυμία διοίκησης και τεχνικού τιμ να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και να προστεθούν σημαντικά γρανάζια στη “μηχανή” της για μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.