}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που μας έστειλε η παράταξη Δύναμη Πολιτών

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΥΡΟΥ

 Όσες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και αν εφεύρει η διοίκηση Βούρου, το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού δεν θα περάσει!!! Εδώ και κάποιους μήνες η Δημοτική Αρχή προσπαθεί πεισματικά να πείσει τους πολίτες ότι τα 3.75 εκ ευρώ για την παροχή των ίδιων ακριβώς υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού είναι λιγότερα από τα 1.1 – 1.5 εκ που προτείνει η αντιπολίτευση …αλλά και το Σωματείο Εργαζομένων!!!

Φαίνεται ότι ακολουθούν πιστά τη ρήση του Γκαίμπελς «όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται».

Βεβαίως είναι τόσο αδιαφανείς οι διαδικασίες που ακολουθούνται, ώστε οι αποφάσεις να φέρουν την υπογραφή 2-3 ανθρώπων, να κρύβονται μελέτες, να λείπουν υπογραφές υπαλλήλων κατά την παραλαβή μελετών και να απαγορεύεται έστω και η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο που εξέλεξε ο λαός της πόλης μας.

Η πρωτοφανής αθλιότητα της Δημοτικής Αρχής και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργαμλή να απαγορεύσουν τη συζήτηση για το θέμα της δαπάνης 3.75 εκ ευρώ από τους δημότες για τα επόμενα 9 χρόνια δεν θα μείνει αναπάντητη. Όσες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και αν εφεύρουν, όσο και αν κρυφτούν από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, το πρωτοφανές σκάνδαλο υπερτιμολόγησης υπηρεσιών, όχι μόνο θα συζητηθεί, αλλά και θα σταματήσει γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον του κάθε δημότη, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

Η Δύναμη Πολιτών έχει ήδη καλέσει τους επικεφαλείς των υπόλοιπων παρατάξεων και καλεί κάθε δημοτικό σύμβουλο στην κατάθεση κοινού κειμένου ψήφισης και συζήτησης προκειμένου το θέμα του ηλεκτροφωτισμού να εισαχθεί σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο κόντρα σε κάθε τερτίπι και ακροβατική ερμηνεία του νόμου από τον οψίμως νομομαθή πρόεδρο του ΔΣ.

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.