}
Αρχική / Slider / Έπεσε η αυλαία του επιτυχημένου τουρνουά της ΦΕΑ “Γιώργος Αποστολάκης”

Έπεσε η αυλαία του επιτυχημένου τουρνουά της ΦΕΑ “Γιώργος Αποστολάκης”

Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία του τουρνουά “Γιώργος Αποστολάκης”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/6) το τουρνουά 3on3, που διοργάνωσε η ΦΕΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με την ονομασία “Γιώργος Αποστολάκης”, στη μνήμη του τέως δημάρχου του Δήμου της Νέας Χαλκηδόνας.

Όπως και την 1η ημέρα του τουρνουά, η αφόρητη ζέστη που επικρατούσε άφησε ανεπηρέαστους τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες που πήραν μέρος δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Οι άνθρωποι της ΦΕΑ για ακόμη μία ημέρα αποδείχθηκαν άριστοι οικοδεσπότες, έδωσαν τον καλύτερός τους εαυτό κι έτρεξαν την διοργάνωση όπως έπρεπε σε όλους τους τομείς ξοδεύοντας αρκετό προσωπικό χρόνο, ενώ τήρησαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς του κορονοϊού με την παρουσία γιατρού στο γήπεδο.

Στην διάρκεια της 2ης ημέρας του τουρνουά διεξήχθησαν οι νοκ άουτ φάσεις και οι τελικοί, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές και οι βραβεύσεις με την “παραδοσιακή” κούπα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που πήραν μέρος έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό με την χαρά τους που επέστρεψαν στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά και αγαπούν να είναι διάχυτη. Γιατί η αγάπη για τα σπορ ενώνει, όπως και η κοινή προσπάθεια για να αναδειχθούν τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Πριν την έναρξη των αγώνων, πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης από τα μικρά τμήματα της ΦΕΑ, όπου καταχειροκροτήθηκαν για τις προσπάθειές τους, ενώ στο τέλος πήραν το αναμνηστικό τους μετάλλιο ως επιβράβευση σε μία δύσκολη για τις συνθήκες εποχή που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η μπασκετική οικογένεια της ΦΕΑ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και στους γονείς που ωθούν τα παιδιά στον αθλητισμό και τους εύχεται καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω από όλα!

 

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.