}
Αρχική / Slider / Συνεργασία Ε.Ε.Α. με τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας

Συνεργασία Ε.Ε.Α. με τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας

Την τοπική αγορά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, παρουσία του Δημάρχου της περιοχής κ. Γιάννη Βούρου, συνομιλώντας με τους καταστηματάρχες για την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό επιχειρηματιών και εργαζομένων, διανέμοντας -σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής- μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Απριλίου – πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου- από το κέντρο της Αθήνας, και συνεχίζεται σε όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου. Στόχος της Δράσης του Ε.Ε.Α. είναι η προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και η απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της αγοράς.

Στο πλαίσιο της Δράσης αυτής τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. μαζί με τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 7/6 στην αγορά της περιοχής, όπου μοίρασαν υγειονομικό και ενημερωτικό υλικό, και συζήτησαν με επαγγελματίες και εργαζόμενους.

Ενισχύεται η συνεργασία Ε.Ε.Α. – Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Προηγήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο, στη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε η πολύ στενή πλέον συνεργασία των δύο πλευρών για τη στήριξη και ενίσχυση των επιχειρηματιών και επαγγελματιών της πόλης, ειδικά σε αυτήν την τόσο κρίσιμη περίοδο, μετά από 1,5 χρόνο πανδημίας και αλλεπάλληλα lockdown που έπληξαν βαρύτατα όλες τις επιχειρήσεις.

Σε συνέχεια τηλεδιάσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου έθεσε επί τάπητος τις Δράσεις του Επιμελητηρίου που μπορούν να υλοποιηθούν από κοινού με τον Δήμο προς όφελος του τοπικού επιχειρείν, μεταξύ των οποίων η εκπόνηση από το Ε.Ε.Α. αναπτυξιακής μελέτης για τη στήριξη των επιχειρήσεων του Δήμου, η οποία προωθείται ήδη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος δήλωσε την κάμερα του eea.gr:

«Σήμερα είχαμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τον κ. Χατζηθεοδοσίου, παλιό φίλο και συνεργάτη. Συζητήσαμε εκτενώς όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση. Έχει πολύ μεγάλη ουσία ότι ο κ. Χατζηθεοδοσίου και οι  συνεργάτες του  έχουν βρει λύσεις για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες. Θεωρώ πως αυτές οι συζητήσεις δεν θα μείνουν μόνο στα χαρτιά, σε επίπεδο μελετών, αλλά θα έχουν και ένα ουσιαστικό σημαντικό αποτέλεσμα για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας».

Στη συνάντηση μετείχαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, και από τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Βούρος και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Λέκκας, Ηλίας Τάφας, Μιχάλης Κουτσάκης και Σπυρίδων Γραμμένος.

Πηγή: Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.