}
Αρχική / Slider / Θαλάσσια μπάνια από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ

Θαλάσσια μπάνια από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΛΟΥΤΡΑ για τους Οικονομικά Αδύναμους Πολίτες (Δημότες – Κατοίκους) του Δήμου & ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών (ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΙΤΙΣΗ) που είναι εγγεγραμμένοι σύμφωνα με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ από  07/06/2021  έως  18/06/2021 (ΙΣΟΓΕΙΟ – χώρος Κέντρου Κοινότητας  από 9:00 π.μ.- 12:00 π.μ.)

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία έναρξης. 

Oι ενεργοί ωφελούμενοι που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα Οικονομικά Αδύναμων Πολιτών και στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου (Σίτιση & Κοιν. Παντοπωλείο ) δεν χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά.

Η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει με βάσει Οικονομικά – Κοινωνικά Κριτήρια και θα αφορά αποκλειστικά τις παρακάτω κατηγορίες: οικονομικά αδύναμους πολίτες, ωφελούμενοι κοινωνικών παντοπωλείων και σίτισης.

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.