}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ με εργαζόμενους και Δήμαρχο

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ με εργαζόμενους και Δήμαρχο

Την Πέμπτη 03/06/21, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ, με επικεφαλής τον βουλευτή της Β´Αθήνας και Τομεάρχη Εσωτερικών κ. Κώστα Ζαχαριάδη, συνάντησε τον δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο και εκπροσώπους του Σωματείου εργαζομένων.

Στην συνέχεια, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά με το επερχόμενο αντεργατικό νομοσχέδιο, την άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας και γενικότερα θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και κατάθεση απόψεων αλλά και κατοχυρωμένων διεκδικήσεων από τους εργαζόμενους.

Η συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο, εστιάστηκε στα προβλήματα λειτουργίας του δήμου λόγω αδυναμίας πρόσληψης προσωπικού, έλλειψης κονδυλίων και λόγω ανάθεσης αρμοδιοτήτων στους Ο.Τ.Α., χωρίς αντίστοιχη χρηματοδότηση.

Στην συνάντηση με τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου  παραβρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος κ. Α. Βασιλόπουλος. Κατά την περιοδεία παρόντες ήταν ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Οικονομικών  κ. Γ. Ανεμογιάννης, η Συντονίστρια της τοπικής οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ κα Ε.Παπανικολάου και η πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και μέλος του συντονιστικού κα Μ. Μαργαριτοπούλου.

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.