}
Αρχική / Slider / Σημαντική ενημέρωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Σημαντική ενημέρωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Σημαντική ενημέρωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας
➡ Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως έπειτα από την επιβεβαίωση κρουσμάτων (covid – 19) στην υπηρεσία Καθαριότητας, η υπηρεσία αύριο Δευτέρα 12/04, ΔΕΝ θα λειτουργήσει.
➡ Παρακαλούμε θερμά τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας να περιορίσουν την απόθεση απορριμμάτων στους πράσινους και τους μπλε κάδους, καθώς επίσης να μην εναποθέσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ογκώδη αντικείμενα, κλαδέματα ή μπάζα, στους κάδους ή γύρω από αυτούς.
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις θέτουμε άμεσα σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.
– Συνεχίζουμε τους προληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού στους εργαζόμενους του Δήμου μας σε συνεργασία με πιστοποιημένο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο της πόλης μας, με στόχο την αποτροπή διάδοσης του ιού.
– Συνεχίζουμε επίσης να διενεργούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα δωρεάν προληπτικούς ελέγχους για όλους τους συμπολίτες μας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και άλλους φορείς (Περιφέρεια, ΙΣΑ), ενώ συνεχίζονται διαρκώς οι απολυμάνσεις σε Δημοτικά κτίρια και κοινόχρηστους χώρους που αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Η Δημοτική Αρχή είναι σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που προκύπτει.
Τηρούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, μένουμε ασφαλείς.

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.