}
Αρχική / Slider / Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με αξιοσημείωτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 η αιμοδοσία που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας αλλά και των εργαζομένων του Δήμου στις συνεχείς προσπάθειες της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για αύξηση των αποθεμάτων αίματος ήταν συγκινητική.

Συνολικά προσήλθαν, κατόπιν ραντεβού περισσότερα από 100 άτομα και συγκεντρώθηκαν 73 φιάλες αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Είναι υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν σε ακόμη ένα κάλεσμα της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας καθώς επίσης και το προσωπικό του νοσοκομείου «Γ.Ο.Ν.Κ. – Οι Άγιοι Ανάργυροι» για την άψογη συνεργασία. Οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές και πολύ δυσκολότερες σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, όμως η δουλειά του Δήμου, όχι μόνο δεν σταματά, αλλά σε τέτοιες περιστάσεις εντείνεται, ώστε το γρηγορότερο δυνατό να ξεπεράσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Τέτοιες δράσεις προσφοράς αποδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι οι έννοιες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης δεν αποτελούν κενό γράμμα, αλλά είναι έννοιες συνυφασμένες με την κοινωνία μας. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.