}
Αρχική / Slider / Με την βοήθεια του Δήμου, μπορούν να αξιοποιηθούν επιχορηγήσεις από όλους τους πολίτες

Με την βοήθεια του Δήμου, μπορούν να αξιοποιηθούν επιχορηγήσεις από όλους τους πολίτες

Ενημέρωση των πολιτών και των επιχειρήσεων επιδιώκει να κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, για τα πάσης φύσης επιδοτούμενα προγράμματα.

Η αρχή έγινε πριν λίγες μέρες σε συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θάνος Λέκκας, με σύλλογο επαγγελματιών της πόλης. Η ενημέρωση αφορούσε επιδότηση που έχει εξαγγείλει η Περιφέρεια Αττικής για τις πληττόμενες από τον covid-19 επιχειρήσεις.

Χθες ανέβηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου, ενημέρωση για πρόγραμμα το οποίο αφορά επιδότηση εγκατάστασης φυσικού αερίου για νοικοκυριά.

Είναι γνωστό ότι η απορροφήσεις των κονδυλίων των ευρωπαϊκών ή άλλων προγραμμάτων είναι τα τελευταία 20 χρόνια απογοητευτικές, με αποτέλεσμα να μένουν ανεκμετάλλευτα μεγάλα χρηματικά ποσά, κυρίως από το ΕΣΠΑ. Διπλό λοιπόν το όφελος από την πρωτοβουλία του Δήμου. Αφενός αξιοποίηση των προγραμμάτων που είναι εθνική ανάγκη, αφετέρου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας που ενδιαφέρει τον Δήμο μας.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου και συγκεκριμένα στην ενότητα “Παρατηρητήριο Ευρωπαϊκών και Εθνικών Χρηματοδοτήσεων”, πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να ενημερωθούν για επιδοτούμενα προγράμματα που τους αφορούν.

Για την επιχορήγηση της Περιφέρειας Αττικής επισκεφθείτε:

https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=5026

Για το πρόγραμμα εγκατάστασης φυσικού αερίου επισκεφθείτε:

https://media.edaattikis.gr/documents/funding-espa/ypen-drasi-epixorigisis-fa-espa-n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Όλες και όλοι σήμερα στην παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δελτίο τύπου Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Η Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.