}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Με το δεξί ξεκινάει το πρωτάθλημα η ΦΕΑ

Με το δεξί ξεκινάει το πρωτάθλημα η ΦΕΑ

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα για την ΦΕΑ όπου υποδεχτηκε τον Αργοναύτη Τριγλίας στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Μπορεί να μην είχαμε τους πιστούς μας φιλάθλους στο πλάι της ομάδας μας λόγω της κατάστασης με τον covid, αλλά οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν την νίκη. Παρόλα αυτά, είμαστε πολύ χαρούμενοι όπου στο πλάι του συλλόγου μας βρέθηκε ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος, στηρίζοντας το δύσκολο βήμα της ομάδας μας στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Εξαιρετική εικόνα από την ομαδα μας. Ο αγώνας ξεκίνησε σε ήρεμους ρυθμούς, με τις 2 ομαδες να αναγνωρίζουν το έδαφος, με τον Αργοναύτη να μπαίνει λίγο πιο δυναμικά με το σκορ να σταματάει στο 24-29 υπέρ των φιλοξενούμενων για την 1η περίοδο.

Στην συνέχεια, η ΦΕΑ μπήκε σιγά σιγά σε μια διαστημική τροχιά, χτίζοντας γερά θεμέλια πισω στην άμυνα και βομβαρδίζοντας στην συνέχεια (3η περίοδο) την άμυνα του Αργοναύτη, διαμορφώνοντας το σκορ της 3ης περιόδου σε 79-70. Στην συνέχεια, μπαίνοντας σε μια ροή, η ομάδα του κόουτς Καρατζά κράτησε την διαφορά που δημιούργησε νωρίτερα στον αγώνα, και κατέκτησε την 1η νίκη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας!

Σκορ περιόδων: 24-29, 23-24, 32-17, 21-23

Διαιτητές: Κωσταντινόπουλος, Ουσταμπασίδης, Γρίβα

Φ.Ε.Α Ν.Φ-Ν.Χ (Καρατζάς – Κουτσούκος) : Παπακώστας 5, Μπάρδας 22 (2), Δήμου 2, Γεωργοπαπαδάκος 9 (2), Στεργιάκης 18 (1), Λίτσιος 5, Πανουσόπουλος, Παπαδόπουλος, Αφαλίδης , Γκαιντάσοβ 10 (2), Ζήρος 5, Καραλευθέρης 24 (3).

Αργοναύτης Τριγλίας (Γιαννακόπουλος, Μακρής) :

Λαμπρόπουλος, Δαρμής 4, Λίτσο 27 (2), Συγγουνας 7, Κορμπος, Μεξης 13, Σταμέλος 13, Ζακυνθινός 16 (1), Κορομηλάς, Κονιάλης, Μητσάκης 3, Σβάρνας 10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.