}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ.

Ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δε θα συμμετάσχει στην αυριανή συνεδρίαση (7/10) της Οικονομικής Επιτροπής καθώς συμπίπτει με την μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα, σωματεία, μαζικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές στις 10 π.μ., στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι» , ενόψει  της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο της Αθήνας, απαιτώντας την καταδίκη των εγκληματιών φασιστών. 

Πολλές συνδικαλιστικές οργανώσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, μεταξύ αυτών και η ΠΟΕ-ΟΤΑ και το Σωματείο ΟΤΑ Αττικής, συμμετέχουν στην κινητοποίηση έχοντας κηρύξει στάσεις εργασίας.

Η  Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση, γιατί είναι εγκληματική η ιδεολογία της, η ιδεολογία του ναζισμού – φασισμού. Είναι γέννημα – θρέμμα του άδικου εκμεταλλευτικού συστήματος, για αυτό και όλα αυτά τα χρόνια είχε την ανοχή όλου του αστικού πολιτικού συστήματος.  Είναι καταγεγραμμένες οι ευθύνες των κυβερνήσεων των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τις τεράστιες καθυστερήσεις· οι ενέργειες, οι παρεμβάσεις, οι δηλώσεις στελεχών τους που την “εξωράιζαν” – άλλοτε συγκαλυμμένα και άλλοτε απροκάλυπτα – και της έστρωναν το δρόμο με τον αντικομμουνισμό και την επικίνδυνη θεωρία των “δύο άκρων”.

Αύριο 7 Οκτώβρη 2020 εργαζόμενοι, φοιτητές και μαθητές διαδηλώνουν με το σύνθημα:

“ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ” 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αυτονόητα θα βρίσκονται στο πλευρό τους για να πάρουν οι ναζί εγκληματίες αυτό που τους αρμόζει:  Σήμερα μία θέση στη φυλακή, το περιθώριο και την λαϊκή περιφρόνηση. Και αύριο μία σκοτεινή γωνιά στο μουσείο κοινωνικής ιστορίας, μαζί με το σύστημα που τους γέννησε.

Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, 6 Οκτώβρη 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.