}
Αρχική / Slider / Δήμος: Δυσανεξία Βασιλόπουλου απέναντι στα αθλητικά Σωματεία

Δήμος: Δυσανεξία Βασιλόπουλου απέναντι στα αθλητικά Σωματεία

Ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Νέα Φιλαδέλφεια, 01/10/2020

Ο κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμη και την πάντα δυσάρεστη για μία παράταξη διαγραφή ενός μέλους της, ως αφορμή για αποπροσανατολιστική κριτική προς τη Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δύναμης Πολιτών» στην πρόσφατη ανακοίνωσή τους ισχυρίζονται ότι η πρόταση του Δημάρχου κ. Γιάννη Βούρου που υπερψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο σε σχέση με την παραχώρηση δημοτικών χώρων στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, είναι «να πληρώνουν οι δημότες αλλά όχι τα αθλητικά σωματεία για τη χρήση των δημοτικών χώρων».

Πέρα από το γεγονός ότι η δυσανεξία, για να μην πούμε “εχθρότητα” της συγκεκριμένης παράταξης έναντι των αθλητικών σωματείων της πόλης μας δεν μπορεί πια να κρυφτεί, θα θέλαμε να τους θυμίσουμε τα εξής:

1) τα παιδιά των σχολείων και των οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας είναι αυτά που αθλούνται στα σωματεία που χρησιμοποιούν τους χώρους του Δήμου,

2) το γεγονός ότι σε όλους τους Δήμους της χώρας μας δεν νοείται μαζικός αθλητισμός στο ποδόσφαιρο, στο βόλεϊ, στο μπάσκετ, στο χάντμπολ κ.λπ. ερήμην των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων, όπως είναι όσον αφορά τον Δήμο μας, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η ΦΕΑ, ο Άτταλος, ο Χαλκηδονικός, ο Ιωνικός κ.λπ.

3) ότι οι αθλητικοί σύλλογοι πρέπει, κατά την άποψή μας τουλάχιστον, να στηρίζονται από τον Δήμο για να μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά μας διέξοδο στον αθλητισμό

και

4) ότι οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι της πόλης μας (και όχι μόνο) έχουν πληγεί πολύ σοβαρά από την πανδημία και χρειάζονται ειδικά τη φετινή χρονιά την αρωγή όλων μας για να καταφέρουν να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Ας ψάξει αλλού, λοιπόν, δικαιολογίες ο κ. Βασιλόπουλος για την αποδυνάμωση της παράταξής του.

Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από αυτά που και προεκλογικά δήλωνε και θα συνεχίσει να αναζητεί τις καλύτερες δυνατές λύσεις προς όφελος τόσο του μαζικού όσο και του σωματειακού ερασιτεχνικού αθλητισμού.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Από το γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

One comment

  1. ΜΠΟΥΣΟΥΣ ΞΕΝΟΦΩΝ= ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Ν, ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

    Με όλο το σεβασμό απέναντι στην δημοτική αρχή και στης υπολειπες δημοτικές παρατάξεις , έχετε ξεχάσει τελείως , τούς βασικούς πρωτεργάτες , και εργάτες , που έχουν δημιουργήσει και τα δυο σωμάτια οι οποίοι ονομάζονται ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΙ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΥ , όσο αφορά το γήπεδο
    11 χ 11 των δυο ομάδων που ταυτόχρονα θα διευκολυνθούν και οι παλαίμαχοι των δυο σωματίων . Θα παρακαλέσουμαι να δείτε σοβαρά τον ήδη υπάρχοντα χώρο των ΚΑΤΕ – ΕΠΑΛ , ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΎΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΉ ΚΑΜΙΝΆΔΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.