}
Αρχική / Slider / Σημαντικό έργο στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Σημαντικό έργο στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου, υπεγράφη η απόφαση ένταξης της Πράξης «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014 – 2020».

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 360.000€.

Στη σχετική συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σ. Κοσκολέτος.

Τα έργα βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας, αφορούν εργασίες θερμοϋγρομονώσεων στις τοιχοποιίες των σχολείων, εγκατάσταση σκιάστρων, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, βελτίωση λεβητοστασίων κα, και θα γίνουν στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας, στο 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας καθώς και στο 3ο Δημοτικό σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό για την πόλη μας έργο που θα υλοποιηθεί με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά για αυτό, καθώς και για την έως σήμερα πολύ καλή συνεργασία μας. Το συγκεκριμένο έργο σε συνδυασμό με τη μεγάλη εργολαβία ύψους 500.000 ευρώ περίπου που είναι σε εξέλιξη για παρεμβάσεις σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, αναμένεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα των σχολείων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να τονίσω πως προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και ίδιους πόρους του Δήμου, σε μία έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους ΟΤΑ, για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Σε κάθε τομέα της αρμοδιότητάς μας. Να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας πως θα τα καταφέρουμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.