}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Σκόνταψε στην Πρεμιέρα…

Σκόνταψε στην Πρεμιέρα…

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Άτταλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δάφνης Π. Φαλήρου και έμεινε στο 0-0.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας έψαχνε επιθετικά να βρει τα πατήματα της, ήταν κακή στην αμυντική λειτουργία και με πολλά ατομικά λάθη, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να απειλούν με σχετική ευκολία.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Βαγγέλη Γαλάνη παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι τόσο ανασταλτικά όπου βελτιώθηκε η αμυντική λειτουργία (αλλά και πάλι δεν έλειψαν τα ατομικά λάθη) όσο κυρίως επιθετικά όπου έβαλαν μπάλα κάτω, πίεσαν και έκλεισαν την Δάφνη στα καρέ της και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών χωρίς να μπορέσουν όμως να μετουσιώσουν κάποια απ αυτές σε γκολ.

Κυριότερη στιγμή του αγώνα στο 69′ όπου σε ανατροπή του Λύγκου εντός περιοχής ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε για τον Άτταλο ο Λέκκας, απέκρουσε ο Μπότος στην αριστερή του γωνία, διατηρώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Τέλος να αναφέρουμε την άριστη φιλοξενία της Δάφνης στην αποστολή και τους φίλους του Άτταλου που βρέθηκαν στο Π. Φάληρο, για την οποία η διοίκηση του συλλόγου μας ευχαριστεί και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

 

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Ιωαννίδης (57’ Πυλαρινός), Πάλλας, Χριστόπουλος, Κόθρας, Λυκουρόπουλος, Ευθυμίου (73’ Σαντζώνης), Γιαννούλης, Φέρτης, Βλαχάκης (52’ Μιρβελασβίλι), Κωνσταντινίδης.

 

ΑΤΤΑΛΟΣ: Ρούμπας, Τριποτσέρης, Μπουτίβας, Γκιώνης (46’ Σβίγγος), Τζιόλας, Μποζινάκης, Στάμος (72’ Χρυσανθακόπουλος), Κορνελάτος, Λύγκος Λέκκας, Κώστας (83’ Κετσές).

 

Διαιτήτευσαν οι Κατοίκος, Απτόσογλου και Νικολάου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.