}
Αρχική / Slider / Αυτό το σήμα αποτυπώνει την ταυτότητά μας

Αυτό το σήμα αποτυπώνει την ταυτότητά μας

Αρχαία Ελλάδα, Βυζάντιο, Σύγχρονη Ελλάδα, είναι αποτυπωμένα αρμονικά σε ένα έμβλημα που μόνο κάποιον κακοπροαίρετο ή άσχετο με την ιστορία των δυο πόλεων μας δεν θα μπορούσε να αγγίξει, ακόμα και να συγκινήσει. Δεν είναι καινούργιο αφού το είχε υιοθετήσει ο πρ. Δήμος Νέας Χαλκηδόνας, με τον τότε Δήμαρχο Νίκο Παπαμικρούλη.

Ένα μικρό σηματάκι που περικλείει όλη την ιστορία μας. Μέρος μιας κολώνας Ιωνικού ρυθμού για να μας θυμίζει την μικρασιατική μας (Ιωνική) καταγωγή, ο δικέφαλος αετός για να μας θυμίζει το μεγαλείο του Βυζαντίου και της Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης και τα χρυσά αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μην ξεχνάμε ότι το μέλλον είναι άμεσα συνδεδεμένο με την Ευρωπαϊκή κατεύθυνση που ακολουθούμε, με την ένταξή μας στην ΕΟΚ το 1981 και μετέπειτα με την ένταξή μας στην ΟΝΕ το 2002.

Η Διοίκηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας φέρνει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, θέμα για την υιοθέτηση του παρακάτω σήματος που θα αποτυπώσει ευκρινώς την ταυτότητα του Δήμου μας. Εύκολα κατανοητή σε όλους, στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Πάνω από όλα, ιδιαίτερα τιμητικό για τους πολλούς Μικρασιατικής και Κωνσταντινοπολίτικης καταγωγής συμπολίτες μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.